«Προθάλαμος της Νίκης αυτή η ομάδα»

Δηλώσεις, στο πλαίσιο της έναρξης προετοιμασίας των Νέων Αθλητών Νίκης, ενόψει της νέας αγωνιστικής σεζόν, πραγματοποίησε το μέλος της Διοικούσας Επιτροπής ποδοσφαίρου της Νίκης Βόλου, Άκης Σουγγάρης.

Αναλυτικά τα όσα είπε:

“Καταρχήν, να έχουμε μία χρονιά με επιτυχίες και υγεία πάνω απ’ όλα. Η ομάδα απαρτίζεται από νεαρά παιδιά και εμείς, σε συνεργασία με τους προπονητές, θέλουμε να τους δώσουμε τα εχέγγυα για το μέλλον τους, όχι μόνο στον αθλητικό τομέα, αλλά και σε θέματα σπουδών και εργασίας. Όπως μπορούμε να βοηθήσουμε, θα το κάνουμε.

Η ομάδα αυτή είναι η συνέχεια των Ακαδημιών και ο προθάλαμος της πρώτης ομάδας, αυτό είναι δεδομένο. Θα προσπαθήσουμε να λειτουργήσει όσο καλύτερα γίνεται, ήδη κινούμαστε προς κάποιες κατευθύνσεις, ώστε να παρέχουμε στα παιδιά και τους προπονητές τους, ό,τι χρειάζονται. Θέλουμε να είναι το παράδειγμα για τα παιδιά των Ακαδημιών, που αύριο θα έρθουν εδώ και θα πλαισιώσουν αυτήν την ομάδα. Βέβαια, δεν είναι δυνατόν όλα τα παιδιά να ασχοληθούν με το ποδόσφαιρο, πιθανόν άλλα παιδιά να γίνουν επιστήμονες. Όπως και να ‘χει, τα θέλουμε όλα δίπλα στην ομάδα μας.

Έχουμε δεσμευτεί απέναντι στους προπονητές μας, σχετικά με κάποια λειτουργικά θέματα, τα οποία θέλουμε να τα τηρήσουμε μέχρι τέλους. Εύχομαι μία καλή χρονιά, με υγεία πάνω απ’ όλα. Θέλουμε τα παιδιά να ευχαριστηθούν το παιχνίδι, αλλά οφείλουν να γνωρίζουν πως το παιχνίδι φέτος θα έχει κανόνες, που θα μπουν από τους προπονητές τους και εμάς, τη Διοικούσα Επιτροπή ποδοσφαίρου της Νίκης”.

Για το αν η ομάδα έχει αγωνιστικούς στόχους:

“Στόχος μας είναι η ομάδα να απαρτίζεται από δικά της παιδιά, από 16 έως 19 χρονών. Μπορεί να υπάρχουν και κάποιοι μεγαλύτεροι, οι οποίοι φυσικά “μπαίνουν”, προκειμένου να βοηθήσουν με την εμπειρία τους, τους πιο νεαρούς. Στόχος μας είναι τα παιδιά αυτά να είναι αθλητικά και πνευματικά οι αθλητές μας, όσο το δυνατόν καλύτερα. Να παίζουμε ωραίο ποδόσφαιρο, να είμαστε σωστοί σε ήθη και αρχές. Αυτοί είναι οι στόχοι μας. Αν η ομάδα έχει και μία καλή πορεία στο πρωτάθλημα, καλώς να έρθει”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.