Πρώτη προπόνηση για Ιωαννίδη, απών ο Μπρίτος

Την πρώτη του προπόνηση με τον Ολυμπιακό Βόλου έκανε σήμερα στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού ο Βασίλης Ιωαννίδης, ο 25χρονος αριστερός μπακ, του οποίου η απόκτηση ανακοινώθηκε την Τετάρτη, λόγω της φυγής του Μανάλη. Ο παίκτης έδειξε έτοιμος και πήρε μέρος σε όλο το πρόγραμμα, αφού προπονούνταν για τους τελευταίους δύο μήνες στην Αγγλία, όπου τελικά για γραφειοκρατικούς λόγους δεν κατόρθωσε να μεταγραφεί στην Άκριγκτον, ομάδα της League 2, της τέταρτης δηλαδή κατηγορίας της Αγγλίας.

Η προπόνηση είχε μία απουσία, εκτός φυσικά από τους Ντα Κόστα και Ζώνα, αυτή του Γκουστάβο Μπρίτος, που παρακολούθησε απλώς τις προσπάθειες των συμπαικτών του λόγω ενοχλήσεων στον ορθό μηριαίο τετρακέφαλο, αλλά εκτιμάται πως αυτό δε θα του στερήσει τη συμμετοχή του από το κυριακάτικο παιχνίδι.

Κατά τα άλλα ο Παναγιώτης Τζαναβάρας έκανε αρκετές δοκιμές, χωρίζοντας τους ποδοσφαιριστές σε τέσσερις ομάδες. Στο μισό γήπεδο υπό τις οδηγίες του προπονητή των ερυθρολεύκων έγινε δίτερμα 6 ενανατίον 6 για τέσσερα επτάλεπτα και το ίδιο έγινε, αλλά 6 εναντίον 5, και στο άλλο μισό υπό τις οδηγίες του βοηθού του Κώστα Μπράτσου. Στο τέλος, οι ποδοσφαιριστές προπονήθηκαν στις στημένες φάσεις, αλλά με έμφαση στην αμυντική τους συμπεριφορά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.