Σοκ στην οικογένεια του Ρήγα, “έφυγε” στα 57 ο Γ. Καλόγηρος

Σε βαθιά θλίψη βρίσκεται από τα ξημερώματα του Σαββάτου η οικογένεια του Ρήγα Φεραίου κι όχι μόνο, καθώς έφυγε από τη ζωή χτυημένος από έμφραγμα ο πρώην πρόεδρος του Ρήγα Φεραίου (μέχρι και πέρσι) Γιώργος Καλόγηρος μόλις στα 57 του χρόνια.
Ο Γιώργος Καλόγηρος και η οικογένειά του στήριζαν ανελλιπώς και οικονομικά και ηθικά την ομάδα του Βελεστίνου και στον εκλιπόντα οφείλεται σε ένα πολύ μεγάλο βαθμό η εξαιρετική πορεία της ομάδας τα τελευταία χρόνια.
Σε ανακοίνωση του Ρήγα Φεραίου τονίζεται: “Το πιο σκληρό της πρόσωπο επέλεξε να δείξει η μοίρα για ακόμα μία φορά. Από σήμερα τα ξημερώματα ο αγαπημένος μας Γιώργος Καλόγηρος, ο πρόεδρος όπως όλοι μας τον φωνάζαμε, δεν είναι πια μαζί μας. Έφυγε εντελώς ξαφνικά, χαμογελαστός όπως ήταν πάντα και αποτελώντας την ψυχή της παρέας. Η νεκρώσιμη ακολουθία θα ψαλεί στις 5:30 το απόγευμα στον Ιερό Ναού Αγ. Κωνσταντίνου και Ελένης στο Βελεστίνο. Καλό ταξίδι πρόεδρε και σε ευχαριστούμε για όλα”.
H Διοίκηση της ΕΠΣ Θεσσαλίας και ο Πρόεδρός της Περικλής Λασκαράκης επιθυμούν να εκφράσουν τη βαθύτατη οδύνη τους για τον αδόκητο και εντελώς αιφνίδιο θάνατο του πρώην Προέδρου του ΑΣ Ρήγα Φεραίου Γεωργίου Καλόγηρου και τα ειλικρινή τους συλλυπητήρια στην οικογένεια του άτυχου εκλιπόντος.
Επίσης, το Διοικητικό Συμβούλιο του Συλλόγου Περιβολιωτών Ν. Μαγνησίας σε ανακοίνωσή του αναφέρει, ότι «νιώθει την ανάγκη να εκφράσει εγκάρδια τα συλλυπητήρια του στην οικογένεια του πατριώτη Περιβολιώτη, πρώην μέλος του Δ.Σ. του συλλόγου μας, Γεωργίου Καλόγηρου, που ξαφνικά «έφυγε» από κοντά μας τόσο πρόωρα. Εκφράζουμε την συμπαράσταση μας και στήριξη στους οικείους του».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.