Super League: Μονομαχίαστο θεσσαλικό κάμπο

Με τον αγώνα της ΑΕΛ απέναντι στον Λεβαδειακό, που θα διεξαχθεί στη θεσσαλική πρωτεύουσα με ώρα έναρξης στις 19:30, θα ολοκληρωθεί απόψε η 21η ημέρα του πρωταθλήματος.
Ένας αγώνας πολύ σημαντικός και για τους δύο αντίπαλους, που θέλουν βαθμούς για να απομακρυνθούν από τα χαμηλά της κατάταξης και τις τελευταίες θέσεις.
Με 17 βαθμούς οι «βυσσινί» είναι τέταρτοι πριν το τέλος, απέχοντας μόλις τρεις τόσο από το σημερινό αντίπαλό τους όσο κι από τον Ηρακλή που ξεκίνησε προσπάθεια παραμονής, ενώ στους 13 είναι η Βέροια.
Η Λάρισα θέλει να κάνει τέσσερις τις εντός έδρας νίκες της, όλες εντός έδρας, ενώ οι Βοιωτοί από την πλευρά τους θα επιδιώξουν να κατακτήσουν το πρώτο τρίποντο της σεζόν μακριά από τη Λιβαδειά.
Ο Σάκης Τσιώλης, πήρε στην αποστολή τους Ξενοδόχοβ, Θεοδωρόπουλο, Ρέντζα, Μασούρα, Κόντορ, Φάρκας, Γκόλια, Γιοβάνοβιτς, Σουλιώτη, Μασαλέσα, Χοτζάλι, Γκουλουζάντε, Φατιόν, Ευμορφίδη, Ικάουνιεκς, Κουτσιανικούλη, Βαρέλα, Αβραάμ, Ντέλετιτς, Λαμπρόπουλο, Αγκάνοβιτς, Γκαγιέχο, Καπός, Ναζλίδη, Ρέγες και Τσάκο, αλλά η 18άδα της ΑΕΛ θα γίνει γνωστή λίγο πριν την έναρξη του αγώνα.
Στον Λεβαδειακό ο Γιάννης Χριστόπουλος συμπεριέλαβε στην 20άδα τον Ουόν, παρότι ο έμπειρος αμυντικός είχε χάσει προπονήσεις. Στην πρωτεύουσα της Θεσσαλίας ταξίδεψαν επίσης και οι, Ναμάσκο, Μοσχονάς, Δασκαλάκης, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μεντί, Σουμπίνιο, Καραχάλιος, Βασιλείου, Ζεζίνιο, Καλτσάς, Τόνι Σίλβα, Κουλιμπαλί, Καραμπουέ, Γιουσούφ, Λάτσι, Βούρος Νιάς, Γιακουμάκης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.