Τ.Καβακάς: “Κανένας προπονητής δε θα μπορούσε να κάνει κάτι”

Τους λόγους που οδήγησαν στην ήττα, στο ματς απέναντι στην Πύδνα Κίτρους (0-1), αναζήτησε ο Τίμος Καβακάς κατά τη συνέντευξη Τύπου του αγώνα στο Πανθεσσαλικό. Ο τεχνικός των ερυθρόλευκων τόνισε πως στο επίκεντρο της προπόνησης βρίσκεται η δημιουργία φάσεων, ενώ συμπλήρωσε πως με οποιονδήποτε προπονητή, η ομάδα θα είχε την ίδια δυστοκία, παρά τις πολλές ευκαιρίες και τα δοκάρια, που δημιουργεί. Κλείνοντας ανέφερε πως οι πάντες θα κριθούν τον ερχόμενο Μάιο, κάνοντας αναφορά και στη διαιτησία.

“Ηταν ένα άσχημο αποτέλεσμα για εμάς. Μια ήττα που μας φέρνει πίσω. Η ήττα δεν έχει καμία σχέση με την εμφάνιση που πραγματοποίησε η ομάδα. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά. Προσπάθησαν, πάλεψαν. Χάναμε τις ευκαιρίες από το ένα μέτρο. Είχαμε τρία δοκάρια και ο αντίπαλος στη μοναδική του ευκαιρία από τα 35 μέτρα, έβαλε το γκολ. Αυτό έκρινε και το παιχνίδι. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν απειλητικοί, δημιουργικοί, παίζοντας πολύ καλό ποδόσφαιρο και χάνοντας αρκετές ευκαιρίες, αλλά δεν ήμασταν αποτελεσματικοί.

Στο β’ μέρος αλλάξαμε την τακτική μας, παίζοντας και με δεύτερο επιθετικό. Δεν ήμασταν παραγωγικοί όπως θα έπρεπε και δεν είχαμε ρυθμό. Σε αυτό βέβαια δεν μας βοήθησε και ο διαιτητής αλλά και η αντίπαλη ομάδα με τις πολλές καθυστερήσεις.

Θα πρέπει να έχουμε μεγαλύτερο σεβασμό από τη διαιτησία. Είναι κάτι που λέμε για δεύτερη Κυριακή. Δεν τον βλέπουμε αυτό το σεβασμό. Εμείς μέσα στα αποδυτήρια, παίκτες, διοίκηση και προπονητικό τιμ είμαστε μία γροθιά και συνεχίζουμε ακάθεκτοι μέχρι τέλους για να διεκδικήσουμε το πρωτάθλημα. Πιστεύουμε στους εαυτούς μας και στην ομάδα πάρα πολύ”.

Για το πρόβλημα δυστοκίας, τόνισε: “Το περιεχόμενο της προπόνησης περιλαμβάνουν τελειώματα στην εστία. Στόχος είναι να φέρνουμε την μπάλα έξω από την περιοχή του αντιπάλου. Πράγμα το οποίο βλέπουμε ότι γίνεται. Απο ‘κει και πέρα πιστεύω ότι είναι μία κακή στιγμή, είναι μία περίοδος που δεν μας πηγαίνουν τα πράγματα καλά. Οπως και σήμερα, που κάναμε ένα λάθος και το πληρώσαμε. Είχαμε πάρα πολλές ευκαιρίες που δεν τις μετουσιώσαμε σε γκολ. Θα πρέπει να διατηρήσουμε την ηρεμία και την ψυχραιμία μας, για να το αντιμετωπίσουμε. Είμαστε σε μειονεκτική θέση αυτή την στιγμή, στο -4. Το πρωτάθλημα έχει δρόμο ακόμη, θα δούμε το Μάιο τι θα έχουμε κάνει.

Σήμερα, παίξαμε με επτά φύσει επιθετικούς παίκτες. Κανένας δεν μπορεί να κατηγορήσει τα παιδιά ότι δεν προσπάθησαν. Εμάς μας λείπει το αποτέλεσμα τη δεδομένη στιγμή, όχι η εμφάνιση. Είναι δύο διαφορετικά κομμάτια. Η εμφάνιση ήταν αρκετά καλή. Οταν μία ομάδα έχει 70% κατοχή, κάνει 15 τελικές και χάνει τις ευκαιρίες από το ένα μέτρο, όποιος προπονητής και αν έρθει, δεν μπορεί να κάνει τίποτα περισσότερο. Η ιστορία θα γράψει ποιος θα πάρει το πρωτάθλημα”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.