Θ. Τζήμας: « Από τα νέα παιδιά η Νίκη θα πατήσει στα πόδια της»

Μιλώντας στον Σάκη Νταφέκα και στον Βόλος 9.86 ο Θανάσης Τζήμας σχολίασε τη συμμετοχή νεαρών παικτών στο ματς Κυπέλλου της Τετάρτης με την Ιστιαία, αλλά και το τι σκέψεις υπάρχουν για τις μεταγραφές και τις αποχωρήσεις ενόψει Ιανουαρίου. Ακόμη αναφέρθηκε στα κέρδη που θα έχει η Νίκη από τη συνεργασία με τον κ. Βασιλόπουλο. Μεταξύ άλλων ο κ. Τζήμας είπε:

«Όσα πιο πολλά παιδιά μπορούμε να βοηθήσουμε και να δώσουμε ευκαιρίες θα το κάνουμε. Νομίζω ότι για πρώτη φορά γίνεται αυτό. Πιστεύω στον Ράπτη και το ήθος του και του μιλάω συνέχεια, όπως πιστεύω και στον Βουρδάκη. Ένας επαγγελματίας ποδοσφαιριστής δε θα έκανε αυτήν την υπερπροσπάθεια στη φάση του γκολ. Είχα φρενάρει και τη μεταγραφή ενός τερματοφύλακα, γιατί απ’ αυτά τα παιδιά θα πάρει λεφτά η ομάδα και θα πατήσει στα πόδια της, γιατί έχουν υπεραξία.

Σχεδιάζουμε μεταγραφές με τον προπονητή, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα, επειδή είναι και ευνοϊκό το πρόγραμμα. Η έδρα μας είναι φρούριο. Αποφασίσαμε με τους ανθρώπους του συμβουλίου να γίνουν μεταγραφές, ενώ θα απομακρυνθούν δύο παίκτες, που δεν πρόσφεραν τα μέγιστα. Η ομάδα θα ενισχυθεί τόσο πολύ, που θα κάνουμε το κάτι παραπάνω, για να κατακτήσουμε το πρωτάθλημα.

Για τον Παπαδόπουλο, επειδή ακούστηκαν διάφορα, είχε τεράστιο οικογενειακό πρόβλημα. Η μία αποχώρηση θα είναι αυτή. Τον άλλον θα τον ανακοινώσουμε. Η μία μεταγραφή έχει κλείσει από τον Οκτώβριο, αλλά για κάποιους λόγους μπορούσε να ενταχθεί στην ομάδα τον Ιανουάριο».

Σε ό,τι αφορά τη συνεργασία με τον κ. Βασιλόπουλο δήλωσε: «Έχει ήδη υπογραφεί η εκχώρηση μέχρι και το τέλος του πρωταθλήματος των προμηθειών της μεταφερόμενης παραγωγής μου στη συνεργασία με τον κ. Βασιλόπουλο στη Νίκη. Νομίζω ότι είναι ένα ποσό τεράστιο, 5.000 ευρώ μηνιαία. Όλα τα εισοδήματα μέχρι το τέλος της σεζόν που αφορούν τις προμήθειες του γραφείου, που ανοίξαμε με τον κ. Βασιλόπουλο, και τις δικές μου έχουν εκχωρηθεί στο ποδοσφαιρικό τμήμα της Νίκης, που μπαίνει πλέον σε άλλη φάση. Έχει συνδεθεί αυτό με τη μηναία καταβολή του διαφημιστή μας που συντηρεί τις πινακίδες. Θα καταφέρουμε η ομάδα να ολοκληρώσει με αξιοπρέπεια τη χρονιά και να τελειώσουμε σιγά-σιγά και τα έργα. Θα ανακοινωθεί μάλιστα μέχρι τέλος του χρόνου και δεύτερος χορηγός».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.