Το γύρισε και … πανηγύρισε ο Ολυμπιακός Β., 2-1 τον Ρήγα Φεραίο

Απάντησε στο γκολ του Τζοβάρα με τέρματα των Μασάντο στο 82' και Ευθυμιάδη στο 87'

Πετυχαίνοντας δύο γκολ στο διάστημα 82’-87’ με πέναλτι του Μασάντο και πλασέ σε τετ-α-τετ του Ευθυμιάδη ο Ολυμπιακός Βόλου πήρε τη νίκη στο μαγνησιώτικο ντέρμπι στο Πανθεσσαλικό με 2-1 απέναντι στον Ρήγα Φεραίο, που είχε προηγηθεί με κεφαλιά του Τζοβάρα στο 28’, αλλά από το 33’ έμεινε με δέκα παίκτες λόγω αποβολής με δεύτερη κίτρινη του Σπαθή.

Οι νικητές είχαν τις φάσεις να σκοράρουν πριν το 0-1, ενώ στο δεύτερο μέρος έπαιξαν, όπως ήταν φυσικό στο μισό γήπεδο τον αντίπαλό τους, που κρατούσε σθεναρά το υπέρ του 0-1 μέχρι το 82’. Μάλιστα μετά το εύστοχο πέναλτι του Μασάντο η ομάδα του Λάκη Μπακάλη είχε τεράστια ευκαιρία με τον Σέττο να κάνει το 1-2, αλλά δέχθηκε και δεύτερο τέρμα στο 87’ και έχασε ένα παιχνίδι, που το πάλεψε με νύχια και με δόντια.

Μετά το τέλος του αγώνα και λόγω της τρομερής εξέλιξης της αναέτρησης, πολλοί φίλοι του Ολυμπιακού δεν άντεξαν και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο, για να πανηγυρίσουν με την ψυχή τους παρέα με τους παίκτες τη μεγάλη νίκη, επιβραβεύοντάς τους για τη μεγάλη προσπάθεια και την ανατροπή στα τελευταία λεπτά. Από την άλλη θερμά συγχαρητήρια αξίζουν και στον Ρήγα, που έφτασε μία ανάσα από το να κάνει τη ζημιά στον αντίπαλό του, αλλά δεν τα κατάφερε.

Διαβάστε αναλυτικό ρεπορτάζ στο Magnesiasports.gr

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.