Το Σάββατο η «μέρα της κρίσης» για Ντα Κόστα

Ο Φελίπε Ντα Κόστα, μέρα με τη μέρα, ανεβάζει ρυθμούς, με τον Παναγιώτη Τζαναβάρα και το τεχνικό του τιμ να κρίνουν αύριο την συμμετοχή του ή όχι στην αποστολή που θα ταξιδέψει την Κυριακή στην Κατερίνη, για να αντιμετωπίσει τον Πιερικό.

Ο Πορτογάλος έχει αφήσει άκρως θετικά σημάδια, όσον αφορά την κατάστασή του και τον τραυματισμό που τον ταλαιπωρούσε τις τελευταίες εβδομάδες, έχοντας, πλέον, πολλές πιθανότητες να βρίσκεται για πρώτη φορά σε αποστολή των ερυθρόλευκων, για κάποιο επίσημο παιχνίδι, τη φετινή αγωνιστική σεζόν.

Παράλληλα, ο Τέλλος είναι 100% υγιής, με την συμμετοχή του στον αγώνα της Κυριακής, να θεωρείται δεδομένη. Μάλιστα, στις σκέψεις του κ. Τζαναβάρα, βρίσκεται η χρησιμοποίησή του ως βασικού στο ΔΑΚ της Κατερίνης, σε δύο μέρες, λόγω και της δεδομένης απουσίας του Ζώνα, που θα αργήσει ακόμα να επιστρέψει (ενδέχεται να είναι 100% υγιής σε περίπου δύο εβδομάδες, καθώς δεν έχει ξεπεράσει το πρόβλημα στον προσαγωγό του).

Η προετοιμασία του Ολυμπιακού, ενόψει Κυριακής, ολοκληρώνεται αύριο, με προπόνηση, η οποία θα επικεντρωθεί περισσότερο στο τακτικό κομμάτι και την αντιμετώπιση του προσεχούς αντιπάλου. Οι ερυθρόλευκοι δίνουν ιδιαίτερη προσοχή στο παιχνίδι αυτό, καθώς γνωρίζουν πως ο Πιερικός πρόκειται για ένα ενθουσιώδες, νεανικό σύνολο, το οποίο στην έδρα του δεν έχει ηττηθεί ακόμα. Παράλληλα, διακρίνεται για την καλή αμυντική του λειτουργία, γεγονός που προβληματίζει, αλλά δεν τρομάζει τον Παναγιώτη Τζαναβάρα, που έχει «διαβάσει» τους Κατερινιούς και έχει ετοιμάσει τα πλάνα του για το «διπλό» που θα διατηρήσει την δική του ομάδα στην κορυφή του δευτέρου ομίλου της Γ’ Εθνικής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.