“Τραπέζωσε” παίκτες και τεχνική ηγεσία η διοίκηση του Πυράσου

Στην τεχνική ηγεσία και τους ποδοσφαιριστές της ομάδας έκανε το τραπέζι η διοίκηση του Πυράσου την Πέμπτη. Στο σάιτ της ομάδας αναφέρεται:

“Σε εξαιρετική ατμόσφαιρα, η διοίκηση της ομάδος παρέθεσε χθες το βράδυ δείπνο στην τεχνική ηγεσία και τους τους ποδοσφαιριστές. Στην ταβέρνα «Μίνα» στη Νέα Αγχίαλο, η ομάδα μας μαζεύτηκε σε ένα διαφορετικό χώρο και είχε την ευκαιρία να διασκεδάσει με το υπέροχο φαγητό σε ένα ωραίο περιβάλλον.

Ο προπονητής Στέλιος Αρσένος, αναφερόμενος προς τους ποδοσφαιριστές, ζήτησε σοβαρότητα και μεγάλη προσπάθεια στις προπονήσεις, ώστε να επιτευχθούν οι στόχοι της ομάδος. Ο πρόεδρος του Πυράσου, Θοδωρής Στάμος, μίλησε για την πορεία τη φετινή σεζόν και αναφέρθηκε στο πολύ καλό οικογενειακό κλίμα που υπάρχει στις τάξεις του τμήματος, ενώ επίσης το λόγο πήρε ο επί μια δεκαετία αντιπρόεδρος Γιάννης Μόσδρομος, ο οποίος επισήμανε το μέγεθος της φανέλας και του ονόματος του Πυράσου.

Η βραδυά κύλησε με πολλή κουβέντα και ωραία φαγητά. Ευχαριστίες από το σύλλογο προς τους ιδιοκτήτες της ταβέρνας για την άψογη φιλοξενία και τον Αποστόλη Μπούτλα για την προσφορά των κρεάτων. Να σημειωθεί ότι πριν τα Χριστούγεννα υπάρχουν προπονήσεις την Πέμπτη και την Παρασκευή”.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.