Β. Στουρνάρας: «Να έρθει ο κόσμος να δει τη δουλειά που έχουμε κάνει»

Για πρώτη φορά μετά από έντεκα μέρες οι παίκτες του Ολυμπιακού Βόλου προπονήθηκαν σήμερα στο βοηθητικό του Πανθεσσαλικού. Ο αγωνιστικός χώρος είχε καθαριστεί πλήρως από τα χιόνια, αλλά η προπόνηση έγινε στο μεγαλύτερο μέρος της υπό βροχή.

Στο δίτερμα που έπαιξαν οι παίκτες, ο Τίμος Καβακάς έκανε τις δοκιμές του. Συγκεκριμένα, τέσταρε ακόμη και τους Μουκάμ, Δωματά, Φλίγκο και Αναστασίου στην ίδια ενδεκάδα, αλλά και σχήμα με έναν φορ και τον Μασάντο δεκάρι και τους Οικονόμου και Πότσι από πίσω του.

Φυσικά προχώρησε και στις ανάλογες παρατηρήσεις στους παίκτες του, όπως να παίζουν απλά και γρήγορα (μάλιστα κάποια στιγμή «τιμώρησε» την περιττή ενέργεια ενός ποδοσφαιριστή, σταματώντας την επίθεση, γιατί θεώρησε ότι καθυστέρησε με άσκοπες ντρίμπλες), ενώ τους επιβράβευσε για τον πολύ καλό ρυθμό που έχουν σε όλο το δίτερμα. Παράλληλα, ζητούσε συνεχώς από τους επιθετικούς να είναι κοντά στους “αντίπαλους” αμυντικούς, όταν κατέβαζαν την μπάλα, και προσπαθούσε να τους διδάξει πως θα δημιουργήσουν τον παίκτη παραπάνω στα πλάγια.

Μετά το τέλος της προπόνησης ο Βαγγέλης Στουρνάρας μίλησε στο magnesiasports. Διαβάστε τι είπε εδώ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.