Βενέτης: «Δεν ασχολούμαι με τα διοικητικά, βοηθάω την εκάστοτε διοίκηση»

Διευκρίνιση μέσω προσωπικής του δήλωσης προς τα Μ.Μ.Ε. για τον ρόλο του στην ομάδα της Νίκης Βόλου έκανε o κ. Βασίλης Βενέτης. Σ’ αυτήν αναφέρεται ότι επιδιώκει να συνδράμει την οποιαδήποτε διοίκηση, χωρίς να ασχολείται με τα διοικητικά. Αναλυτικά:

Προς άρση κάθε παρεξήγησης, και προκειμένου να μην υπάρχει η παραμικρή αμφιβολία για τις προθέσεις μου, διασαφηνίζω τα ακόλουθα:

Οποιαδήποτε ενασχόλησή μου στα δρώμενα της ομάδας οφείλεται μόνο στη διάθεση βοήθειας προς το Σύλλογο, χωρίς να θέλω να διεκδικήσω οποιοδήποτε αξίωμα ή θέση στην ομάδα.

Συνδράμω, όποτε κρίνω αναγκαίο, την εκάστοτε διοίκηση του Σωματείου, οποιαδήποτε κι αν είναι αυτή, χωρίς ν’ αναμειγνύομαι στην εκλογή της. Κι αυτό, προκειμένου να προωθείται το αγωνιστικό συμφέρον της ομάδας. Δεν ταυτίστηκα ποτέ σε προσωπικό επίπεδο – ούτε τώρα ταυτίζομαι – με τη διοίκηση (τωρινή ή άλλη), γι’ αυτό επέλεξα να μην είμαι μέλος της διοικούσας επιτροπής. Θεσμικά και μόνο στηρίζω την εκάστοτε διοίκηση της ομάδας.

Επιλογή μου είναι να μην ασχολούμαι με τα διοικητικά της ομάδας στην παρούσα φάση, κι αν κάποια στιγμή το αποφασίσω, θα το δηλώσω εξ αρχής».

ΒΑΣΙΛΗΣ ΒΕΝΕΤΗΣ

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.