Ξηροφώτος: Βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία

Για έναν βαθμό σημαντικό σε ό,τι αφορά την ψυχολογία που κάνει άπαντες στη Νίκη να βλέπουν το μέλλον με αισιοδοξία έκανε λόγο ο Στέφανος Ξηροφώτος στις δηλώσεις του μετά το ματς με τον Διαγόρα Σεβαστής. Παράλληλα, παραδέχτηκε την τύχη της ομάδας του σε ορισμένες φάσεις. Αναλυτικά:

«Ήταν ένα ματς μεταξύ δύο ομάδων με τους ίδιους στόχους. Απ’ ό,τι είχαμε δει, ο Διαγόρας Σεβαστής ήταν στη 2η θέση, είχε το απόλυτο στην έδρα του και είναι μία ομάδα που δίκαια πρωταγωνιστεί. Εμείς από την πλευρά μας έχουμε έναν στόχο να διεκδικήσουμε αυτό που μας αναλογεί και σήμερα θέλαμε τη νίκη. Το πρώτο ημίχρονο ήταν ισορροπημένο και καλό ποιοτικά και οι δυο ομάδες προσπαθούσαν να αναπτυχθούν ορθολογικά.

Παρόλο που δεν είχε πολλές φάσεις, είχε γρήγορο ρυθμό και ενδιαφέρον. Στο δεύτερο ημίχρονο μπήκε πολύ καλύτερα η ομάδα της Σεβαστής, μας πίεσε και θεωρώ ότι σε ορισμένες φάσεις σταθήκαμε τυχεροί. Δεν έχω κανένα παράπονο από τα παιδιά, που παρότι αγωνίστηκαν σ’ έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο, έχοντας και ένα μήνα να παίξουμε, τα έδωσαν όλα και πήραμε ένα πολύ σημαντικό βαθμό για μας και ψυχολογικά και βλέπουμε το μέλλον με αισιοδοξία. Θα γυρίσουν και οι δύο τιμωρημένοι και θα προετοιμαστούμε για το επόμενο παιχνίδι.

Εκτός έδρας πας να κρατήσεις το μηδέν. Είχαμε δύο-τρεις περιπτώσεις που ο τερματοφύλακας ενήργησε για δέκατα και τσίμπησε την μπάλα από τον Μαλακασιώτη. Ήταν κάποιες φάσεις που ήμασταν επικίνδυνοι, αλλά δεν τις τελειώσαμε. Όταν δεν μπορείς να κερδίσεις, δε χάνεις. Οπότε είναι πολύ θετικός ο βαθμός για την ομάδα μας».

Από τους παίκτες της Νίκης δηλώσεις έκανε ο Γιάννης Βέργος: «Σήμερα αγωνιστήκαμε κόντρα σε μία ομάδα που μόνο τυχαία δεν βρίσκεται ψηλά, με πολύ δυνατή έδρα και πολύ δουλεμένη. Παρόλ’ αυτά η βαθμολογική μας θέση δε μας άφηνε περιθώρια να παίξουμε για την ισοπαλία. Απλά θέλαμε τη νίκη. Στο πρώτο ημίχρονο ήμασταν αρκετά καλοί, πήραμε πολλές μονομαχίες και γενικά ήμασταν στο πλάνο που είχαμε από την αρχή. Προς το τέλος ο αντίπαλος πάτησε λίγο πιο καλά, γιατί είχε παίξει ήδη ένα παιχνίδι παραπάνω κι έτσι είχε περισσότερο ρυθμό προ το τέλος. Παρόλα αυτά ο βαθμός μας κρατάει μέσα στους στόχους μας και είναι ένα θετικό αποτέλεσμα για εμάς. Καλή συνέχεια στην ομάδα της Σεβαστής».

Ακόμη ο Γ. Βέργος τόνισε ότι δεν είχε κανένα πρόβλημα να ανταποκριθεί στη θέση του στόπερ, παρόλο που η κανονική του θέση είναι στα χαφ.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.