Παρέμβαση εισαγγελέα για τον θάνατο 70χρονου που περίμενε να πληρώσει ΕΝΦΙΑ

Hλικιωμένος έχασε τη ζωή του στη Θεσσαλονίκη, όταν κατά την αναμονή του σε υποκατάστημα τράπεζας -για να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ- αισθάνθηκε δυσφορία και αφού μεταφέρθηκε σε νοσοκομείο της πόλης, εξέπνευσε.

Ο άνδρας, ηλικίας περίπου 70 ετών, περίμενε σε υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας στην οδό Γρ. Λαμπράκη, στην Τούμπα Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με αυτόπτες μάρτυρες, αισθάνθηκε δυσφορία και λιποθύμησε. Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο τον παρέλαβε και τον μετέφερε στο νοσοκομείο Παπανικολάου.

Εκεί, όμως, παρά τις προσπάθειες των γιατρών να τον επαναφέρουν, ο ηλικιωμένος δεν άντεξε και κατέληξε.

Για το περιστατικό έχει ενημερωθεί και η εισαγγελία Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης.

Σύμφωνα με τον εκπρόσωπο Τύπου της Εθνικής Τράπεζας, Δημήτρη Σπυρόπουλο, το περιστατικό συνέβη ως εξής: Αμέσως μετά την είσοδό του σε κατάστημα της τράπεζας, στη Θεσσαλονίκη, ο 70χρονος κάθισε στο καθιστικό της αίθουσας συναλλαγών, προκειμένου να μην περιμένει όρθιος στην ουρά.

Δέκα λεπτά αργότερα λιποθύμησε, δόθηκε αμέσως εντολή να αδειάσει το κατάστημα και ταυτόχρονα ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ, το οποίο έφθασε άμεσα, προκειμένου να τον μεταφέρει στο νοσοκομείο.

Θεσσαλονίκη: Παρέμβαση εισαγγελέα για το θάνατο 70χρονου στην ουρά τράπεζας
Παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος 70χρονου την ώρα που περίμενε σε ουρά τράπεζας για να πραγματοποιήσει συναλλαγή.

Παρέμβαση εισαγγελέα
Παρέμβαση της Εισαγγελίας Πρωτοδικών Θεσσαλονίκης προκάλεσε ο αιφνίδιος θάνατος 70χρονου την ώρα που περίμενε σε ουρά τράπεζας για να πραγματοποιήσει συναλλαγή.
Η εισαγγελέας Πρωτοδικών Φωτεινή Κρεωνίδου παρήγγειλε τη διενέργεια έρευνας, την οποία ανέθεσε στο Α.Τ. Τούμπας, ώστε να διερευνηθούν οι συνθήκες θανάτου του άτυχου 70χρονου και να αποδοθούν ποινικές ευθύνες για τυχόν παραλείψεις που οδήγησαν στο θάνατό του.
Όπως επιβεβαιώθηκε από την Εισαγγελία, ο ηλικιωμένος άντρας είχε προσέλθει στο υποκατάστημα της Εθνικής Τράπεζας επί της οδού Γρ. Λαμπράκη στην Τούμπα, με σκοπό να πληρώσει τον ΕΝΦΙΑ. Γύρω στις 11 το πρωί κι ενώ ανέμενε ήδη περί τη μιάμιση ώρα στην ουρά για να εξυπηρετηθεί, αισθάνθηκε δυσφορία και λιποθύμησε.
Αμέσως ειδοποιήθηκε το ΕΚΑΒ που έφτασε στο σημείο και το πλήρωμά του, κατά τη διακομιδή του 70χρονου στο νοσοκομείο Παπανικολάου, κατέβαλε προσπάθειες να τον επαναφέρει. Το ίδιο έκαναν και οι γιατροί του νοσοκομείου, χωρίς όμως επιτυχία, αφού λίγο μετά την μεταφορά του στο νοσοκομείο, ο ηλικιωμένος κατέληξε.
Στο μεταξύ, εισαγγελικές πηγές επιβεβαίωσαν ένα ακόμη λιποθυμικό επεισόδιο που σημειώθηκε, σήμερα, σε υποκατάστημα τράπεζας της Θεσσαλονίκης. Ευτυχώς -όμως- το δεύτερο αυτό περιστατικό είχε αίσια έκβαση. Και αυτής της περίπτωσης επιλήφθηκε το νοσοκομείο Παπανικολάου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.