Αλέξης Μητρόπουλος: Θα ξαναρωτήσω τον Τσίπρα εάν με θέλει

Εμμένει στη θέση του ότι θα βρίσκεται στη λίστα του ΣΥΡΙΖΑ ο Αλέξης Μητρόπουλος παρά τις προς το αντίθετο πληροφορίες που είδαν το φως της δημοσιότητας. Μιλώντας στο Mega είπε πως μετά το «παρών» στην ψηφοφορία για το 3o μνημόνιο έχει επικοινωνήσει τέσσερις φορές με τον Αλέξη Τσίπρα, ο οποίος τον έχει διαβεβαιώσει πως δεν υπάρχει κανένα απολύτως πρόβλημα.

«Τις τελευταίες μέρες μίλησa τετράκις με τον πρωθυπουργό. Έκτοτε δεν έχω άλλη πληροφόρηση. Τώρα εάν δεν με θέλει, δεν μπορώ να του είμαι βαρίδι. Υπό αυτή την έννοια περιμένω και σήμερα στην Kεντρική Eπιτροπή να του πάρω πάλι την άποψη, εάν με θέλει, εμένα τον πρώτο βουλευτή του στην Ελλάδα σε ψήφους, εάν με θέλει στο ψηφοδέλτιο. Τίποτε άλλο, είναι απλά τα θέματα. Έντιμα.»

Ο κ. Μητρόπουλος αναφερόμενος σε παλαιότερη υπόθεσή του για οικονομικά θέματα είπε πως έχει δικαιωθεί από τα δικαστήρια πράγμα που γνωρίζει τόσο ο Αλ.Τσίπρας όσο και ηγετικά στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ.

Ωστόσο, όπως τόνισε, θα ερευνήσει εάν κάποια μέλη της Πολιτικής Γραμματείας ανακίνησαν εκ νέου ένα θέμα που έχει λήξει εδώ και καιρό.

Ερωτηθείς για το τι θα πράξει στην περίπτωση που τελικά δεν είναι υποψήφιος, ο κ. Μητρόπουλος, είπε πως δεν έχει σκεφτεί προς το παρόν κάτι άλλο καθώς είχε την διαβεβαίωση του πρωθυπουργού ότι θα είναι στη λίστα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.