Βολές ΝΔ για τις επαφές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο Σίτι του Λονδίνου

Δριμεία επίθεση στον ΣΥΡΙΖΑ εξαπέλυσε η εκπρόσωπος Τύπου της Νέας Δημοκρατίας Άννα Ασημακοπούλου, επικαλούμενη πληροφορίες του Action 24 αναφορικά με επαφές στελεχών του ΣΥΡΙΖΑ στο Σίτι του Λονδίνου.
«Ότι λένε συνεχώς ψέματα για να υποκλέψουν την ψήφο των Ελλήνων το ήξεραν όλοι, τώρα αποκαλύπτεται πως λένε ψέματα στους Έλληνες και αλήθειες στο Σίτι του Λονδίνου» ανέφερε η κ. Ασημακοπούλου και πρόσθεσε:
«Την ώρα που η κυβέρνηση διαπραγματεύεται για το μέλλον της χώρας με τους θεσμικούς εταίρους της, τα μεγαλοστελέχη του ΣΥΡΙΖΑ καθησυχάζουν αυτούς που στην Ελλάδα αποκαλούν… “μαντρόσκυλα του συστήματος”, “διεθνείς ενώσεις απατεώνων”, “σύγχρονους κερδοσκόπους” και όργανα της “δικτατορίας των αγορών”.
»Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες του Action 24, κατά τις επαφές του στο Λονδίνο, ο κ. Μηλιός, υπεύθυνος οικονομικής πολιτικής του ΣΥΡΙΖΑ, έδωσε μάχη για να καθησυχάσει αυτούς που οι συνιστώσες τους καταγγέλλουν.
»Όπως είπε, “το κόμμα του δεν θα ακολουθήσει ακραίες συμπεριφορές, ούτε θα είναι τόσο επιθετικοί και τόσο ανατρεπτικοί όσο ακούγονται τώρα στην Ελλάδα”.
»Και παραδέχθηκε πως τα στελέχη του κόμματος γνωρίζουν ότι όσα λένε στο εσωτερικό της χώρας, δεν γίνονται».
Καταλήγοντας, συμπλήρωσε πως «τον λόγο έχει η Αριστερή Πλατφόρμα, ο κ. Λαφαζάνης και η Iskra…».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.