Κλιμακώνεται η σύγκρουση κυβέρνησης – Ν.Δ.

Kλιμακώνεται η σύγκρουση κυβέρνησης – Νέας Δημοκρατίας με αιχμή και το ζήτημα που ανέκυψε με τις offshore.

Η Νέα Δημοκρατία, απαντώντας στις βολές της κυβερνητικής εκπροσώπου Όλγας Γεροβασίλη, η οποία ουσιαστικά υποστήριξε ότι αυτά που χαρακτηρίζει ο κ. Κυριάκος Μητσοτάκης μεταρρυθμίσεις είναι, μεταξύ άλλων, απολύσεις από το Δημόσιο και μειώσεις μισθών και συντάξεων, επέμεινε στη διάταξη για τις offshore που πέρασε μέσω του πολυνομοσχεδίου και επιτρέπει σε υπουργούς και βουλευτές να συμμετέχουν σε offshore εταιρείες.

«Για την ιδιαίτερα σοβαρή υπόθεση των ‘’offshore ΣΥΡΙΖΑ’’ η συνήθως λαλίστατη Εκπρόσωπος του κ. Τσίπρα συνεχίζει να μη λέει λέξη, ο κ. Τσίπρας άφωνος στα πιεστικά ερωτήματα της κοινωνίας και του συνόλου των πολιτικών δυνάμεων της Αντιπολίτευσης, αρνείται να απαντήσει σε τρία απλά ερωτήματα» υποστηρίζει η Ν.Δ. και προσθέτει:

Γιατί νομοθέτησε την απαράδεκτη αυτή ρύθμιση που επιτρέπει σε Υπουργούς και βουλευτές να συμμετέχουν σε εταιρείες offshore;
Γιατί το έκανε με αυτόν το δόλιο τρόπο κρύβοντάς την μέσα σε 7.500 σελίδες;
Για χάριν ποιων το έκανε;

«Σε ό,τι αφορά τις ‘’απορίες’’ τους, απαντούν ήδη οι Έλληνες πολίτες, στηρίζοντας κάθε μέρα περισσότερο τον Κυριάκο Μητσοτάκη και τη μεταρρυθμιστική του πρόταση, τη μόνη που μπορεί να φέρει δίκαιη ανάπτυξη και δουλειές, τη μόνη που εγγυάται την οριστική έξοδο του τόπου από την κρίση» καταλήγει η Ν.Δ.

Το κόμμα της αξιωματικής αντιπολίτευσης κατέθεσε και επίκαιρη επερώτηση για το θέμα με τις εξωχώριες εταιρείες, ενώ έντονα αντέδρασαν στη διάταξη, Ποτάμι, ΠΑΣΟΚ και Δημοκρατική Αριστερά.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.