Λαφαζάνης: Ό,τι υπογράψουμε θα είναι συμβατό με το πρόγραμμά μας

Σκληρή επίθεση κατά της ΝΔ, του ΠΑΣΟΚ και του Ποταμιού, εξαπέλυσε στην Βουλή ο υπουργός Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Π.Λαφαζάνης καταλογίζοντάς τους ότι έχουν στις τάξεις τους «μια πέμπτη φάλαγγα εγκαθέτων του πιο σκληρού πυρήνα που υπάρχει στην ΕΕ.»

«Αυτοί οι άνθρωποι με την υπαλληλική τους συμπεριφορά κάνουν καριέρα. Και αναρριχώνται πίνοντας το αίμα του ελληνικού λαού», είπε, κάνοντας λόγο για «νέο ραγιαδισμό», ο οποίος «φτάνει στο αποκορύφωμά του αλλά δεν εκφράζει τίποτα στην κοινωνία μας».

«Και όσο τον εκφράζουν αυτοί που εμφιλοχωρούν στη ΝΔ, το ΠΑΣΟΚ και το Ποτάμι, τόσο τους γυρίζει την πλάτη ο λαός», είπε. Μάλιστα απέδωσε τις αντιδράσεις για την Πράξη Νομοθετικού Περιεχομένου για τα διαθέσιμα των φορέων του Δημοσίου σε «επιχείρηση ΝΔ, ΠΑΣΟΚ, Ποταμιού, διαπλεκομένων μίντια και κάποιων δημάρχων που ανακάλυψαν όψιμα την διαμαρτυρία και έχουν αναλάβει από κοινού μια επιχείρηση κατατρομοκράτησης του λαού για την ΠΝΠ».

«Θέλετε να παραδώσετε τη χώρα στα νύχια των πιστωτών της, στην Γερμανία και στο ΔΝΤ», είπε ο κ. Λαφαζάνης, ενώ έστειλε και ένα μήνυμα με αποδέκτες εκτός αλλά και εντός κυβέρνησης δηλώνοντας πως «ό,τι υπογράψει η κυβέρνησή μας θα είναι συμβατό με το πρόγραμμά μας». «Δεν θα περιλαμβάνει μέτρα και ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας», πρόσθεσε.

Ο κοινοβουλευτικός εκπρόσωπος του ΠΑΣΟΚ Γ.Κουτσούκος αντέδρασε λέγοντας στον κ. Λαφαζάνη ότι ο ίδιος και η κυβέρνηση «επιχειρεί να αναζητήσει με τρόπο προσβλητικό εσωτερικούς εχθρούς». «Η κυβέρνηση επέλεξε αυτή την μέθοδο για να αποφύγει να πει την αλήθεια για το πού βρίσκεται η χώρα», υπογράμμισε.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.