ΠΑΣΟΚ: Η κυβέρνηση βάζει «χέρι» στα διαθέσιμα των αγροτών

Την έντονη αντίδρασή του για την μεταφορά ταμειακών διαθέσιμων του ΟΠΕΚΕΠΕ στην Τράπεζα της Ελλάδας εκφράζει το ΠΑΣΟΚ, υποστηρίζοντας πως με αυτό τον τρόπο η Κυβέρνηση προσπαθεί να αντιμετωπίσει την αδυναμία εκπλήρωσης των ταμειακών υποχρεώσεων του κράτους.
«Χέρι στα διαθέσιμα των Οργανισμών που αφορούν Αγρότες, Ασφαλισμένους και Ανέργους, επιχειρεί να βάλει η Κυβέρνηση, προκειμένου να αντιμετωπίσει την αδυναμία εκπλήρωσης των ταμειακών υποχρεώσεων του κράτους» τονίζει στην ανακοίνωση που εξέδωσε το ΠΑΣΟΚ με αφορμή την Κοινή Υπουργική Απόφαση του των υπουργών Παραγωγικής Ανασυγκρότησης Περιβάλλοντος και Ενέργειας Παναγιώτη Λαφαζάνη αλλά και του αναπληρωτή υπουργού Οικονομικών Δημήτρη Μάρδα.
Μάλιστα το ΠΑΣΟΚ υποστηρίζει πως ασκούνται πιέσεις και στα δ.σ. των άλλων Οργανισμών.
«Δυστυχώς οι κακοί χειρισμοί που έγιναν στη διαπραγμάτευση και η αδυναμία της Κυβέρνησης να υλοποιήσει τις δεσμεύσεις που η ίδια ανέλαβε προς τους εταίρους μας, οδηγούν σε κινήσεις πανικού που εντείνουν την έλλειψη ρευστότητας στην οικονομία και θέτουν σε κίνδυνο αποθεματικά που προέρχονται από κοινοτικές επιδοτήσεις ή εισφορές των αγροτών και των ασφαλισμένων» σχολιάζει το ΠΑΣΟΚ και καλεί τους υπουργούς Παναγιώτη Λαφαζάνη και Δημήτρη Μάρδα να «σταματήσουν άμεσα αυτές τις απαράδεκτες ενέργειες».
Επίσης καλεί τους εκπροσώπους των αγροτών και των ασφαλισμένων να πάρουν άμεσα θέση, υπογραμμίζοντας πως κανείς δεν επιτρέπεται να σιωπά.
Σημειώνεται πως για το ίδιο ζήτημα την αντίδρασή τους εξέφρασαν με ερώτηση που κατέθεσαν προς τους υπουργούς Παραγωγικής Ανασυγκρότησης, Περιβάλλοντος και Ενέργειας και Οικονομίας, Υποδομών, Ναυτιλίας και Τουρισμού,τέσσερις βουλευτές του Ποταμιού..

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.