Πρακτικά συζητήσεων ζητεί από Γιούνκερ, Ντράγκι, Λαγκάρντ ο Ν. Βίτσας για τα μνημόνια

Επιστολές σε Γιούνκερ, Ντράγκι, Λαγκάρντ, τα στελέχη της τρόικας και πολλούς άλλους, προκειμένου να συνδράμουν το έργο της Εξεταστικής Επιτροπής για τα μνημόνια ή να καταθέσουν σ’ αυτή απέστειλε ο Πρόεδρός της Δημήτρης Βίτσας.

Ειδικότερα ο Δ. Βίτσας

α) ζητά
από τον Πρόεδρο της Κομισιόν Ζαν Κλοντ Γιούνκερ τα πρακτικά από τις συζητήσεις στην Κομισιόν,
από τον Πρόεδρο ΕΚΤ Μάριο Ντράγκι τα πρακτικά από τις συζητήσεις στην ΕΚΤ,
από την Γενική Διευθύντρια του ΔΝΤ Κριστίν Λαγκάρντ τα πρακτικά από τις συζητήσεις στο ΔΝΤ και τα ονόματα των δημοσιογράφων που συμμετείχαν στα σεμινάρια που έκανε το Ταμείο.

β) συνάντηση προκειμένου να καταθέσουν στην Επιτροπή ο Γενικός Διευθυντής της Eurostat Βάλτερ Ράντερμάχερ, ο Πρόεδρος του Euro-working Group Τόμας Βίζερ, ο οικονομολόγος Γιόζεφ Στίγκλιτς, ο Ντομινίκ Στρος Καν, ο οικονομολόγος του ΔΝΤ Ολιβιέ Μπλανσάρ, ο Πολ Τόμσεν, ο Κλάους Μαζούχ, ο Ματίας Μορς.

γ) ζητά από τον Πρόεδρο του ΙΟΒΕ Τάκη Αθανασόπουλο όλα τα έγγραφα για την υπεργολαβία που ανέλαβε προκειμένου να συντάξει την εργαλειοθήκη του ΟΟΣΑ.

δ) ρωτά τον Διευθυντή της Καρδιολογικής Κλινικής του «Ιπποκράτειου» Γιάννη Καλλικάζαρο πότε θα μπορέσει να καταθέσει στην Επιτροπή ο Πρόεδρος της ΕΛΣΤΑΤ Ανδρέας Γεωργίου, ο οποίος νοσηλεύεται από τις 12 Ιουνίου.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.