Στ.Θεοδωράκης: Ο Αλ.Τσίπρας να ασχοληθεί με τη χώρα

«Ο πρωθυπουργός θα πρέπει να κινηθεί με τόλμη για τη λύση των μεγάλων προβλημάτων που έχει η χώρα και όχι να ασχολούμαστε με το εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ» δήλωσε ο επικεφαλής του Ποταμιού Σταύρος Θεοδωράκης, σχολιάζοντας την ομιλία του Αλ.Τσίπρα στην Κεντρική Επιτροπή του κόμματός του και το ενδεχόμενο διεξαγωγής εσωκομματικού δημοψηφίσματος.

«Τον Ιανουάριο αποφασίστηκε ότι ο κ. Τσίπρας θα είναι ο πρωθυπουργός της χώρας και όχι του ΣΥΡΙΖΑ ή ενός τμήματος του ΣΥΡΙΖΑ» είπε ο κ. Θεοδωράκης, μετά το τέλος της συνάντησης που είχε την Πέμπτη με το προεδρείο της ΓΣΕΕ. «Η κοινωνία» πρόσθεσε «έχει πάρει τις αποφάσεις της, η Βουλή έχει πάρει τις αποφάσεις της και όλα τα άλλα είναι παιγνίδια κομματικών ισορροπιών».

Ο επικεφαλής του Ποταμιού ζήτησε να υπάρξει σοβαρότητα από τα στελέχη που πλαισιώνουν τον κ. Τσίπρα όσο και από τα υπόλοιπα στελέχη, λέγοντας ότι «δεν μπορεί μια κοινωνία με τόσα προβλήματα να παρακολουθεί αυτό το θέατρο του παραλόγου που συμβαίνει στο εσωτερικό του ΣΥΡΙΖΑ».

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έχει ένα πάθος με τα δημοψηφίσματα» είπε στη συνέχεια, τονίζοντας μεταξύ των προβλημάτων ότι «τα σχολεία είναι υπό αμφισβήτηση από τον Σεπτέμβριο, τα νοσοκομεία υπό αμφισβήτηση σήμερα, το μεγάλο μεταναστευτικό πρόβλημα, το πρόβλημα της ανεργίας, το ασφαλιστικό».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.