Φ. Γεννηματά για τηλεοπτικές άδειες: Τώρα είναι η ώρα του Εισαγγελέα

Στην γραμμή της παρέμβασης της Δικαιοσύνης για το ζήτημα των τηλεοπτικών αδειών προσχώρησε και η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ Φώφη Γεννηματά μιλώντας στην Ολομέλεια της Βουλής για το νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα.

«Η φούσκα τής “για πρώτη φορά νομιμότητας” στο τηλεοπτικό τοπίο έσκασε στα χέρια τους. Οι σκελετοί που επιχειρήθηκε άρον- άρον να κρυφτούν σε απόμερα βοσκοτόπια και σε τραπεζικές θυρίδες είναι πια σε κοινή θέα. Νομίζετε ότι με την απόσυρση του κύριου Καλογρίτσα έκλεισε η υπόθεση και θα πάτε παρακάτω. Ότι σβήσατε τα “αποτυπώματα του διαρρήκτη” στην ιστορία των τηλεοπτικών αδειών. Όμως ο κόσμος δεν ξεχνά. Δεν θα κλείσει τα μάτια σε ένα προκλητικό επεισόδιο θράσους και προφανούς διαπλοκής» ανέφερε η κ. Γεννηματά και πρόσθεσε:

«Το τρίγωνο της διαπλοκής μεταξύ κυβέρνησης – Καλογρίτσα – Τράπεζας Αττικής έχει αποκαλυφθεί. Η ΣΥΡΙΖΑ BANK χρηματοδότησε τον εργολάβο για να κάνει το ΣΥΡΙΖΑ CHANNEL. Με φυσικούς αυτουργούς και ενορχηστρωτές τον Ν. Παππά και τον Χρ. Σπίρτζη, αλλά ο Πρωθυπουργός έχει την ηθική και πολιτική ευθύνη. Πολιτικά, ηθικά και νομικά ο διαγωνισμός έχει καταρρεύσει. Τώρα είναι η ώρα του Εισαγγελέα».

Αναφερόμενη στο νομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα για την ολοκλήρωση της πρώτης αξιολόγησης, η πρόεδρος του ΠΑΣΟΚ υποστήριξε ότι «ο Πρωθυπουργός, η κυβέρνηση και οι βουλευτές των ΣΥΡΙΖΑ – ΑΝΕΛ με την ψήφο τους απόψε, ολοκληρώνουν την άνευ όρων παράδοση του εθνικού πλούτου».

Χαρακτηρίζοντας την κυβέρνηση πρόθυμη, υπάκουη και υποταγμένη στις πιο σκληρές απαιτήσεις των δανειστών, διεμήνυσε ότι «καταψηφίζουμε αυτό το απαράδεκτο νομοσχέδιο, την αποκάλυψη της νέας εξαπάτησης του ελληνικού λαού».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.