Ν.Δ.: Ο ΣΥΡΙΖΑ τοποθετείται επίσημα κατά της αποκατάστασης της τάξης

Την έντονη αντίδραση της Ν.Δ. προκάλεσε το γεγονός ότι ο ΣΥΡΙΖΑ καταδίκασε την εκκένωση των κτηρίων που ήταν υπό κατάληψη στη Θεσσαλονίκη.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ επίσημα τοποθετείται, με σφοδρότητα μάλιστα, κατά της αποκατάστασης της τάξης […] Μιλάει μάλιστα -εκεί φτάσαμε- για “ποινικοποίηση εγχειρημάτων αλληλεγγύης”», αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η Νέα Δημοκρατία σημειώνει ότι «όλοι πια γνωρίζουμε ποιοι ενθαρρύνουν τα διαρκώς αυξανόμενα φαινόμενα ανομίας και ποιοι δίνουν το πράσινο φως σε πράξεις βανδαλισμού».

«Οι εικόνες ντροπής έχουν όνομα», συνεχίζει και τονίζει ότι «η αποκατάσταση όλων των χώρων στοιχίζει και στοιχίζει πολύ. Το κόστος των βανδαλισμών τελικά επιβαρύνει τους πολίτες που ήδη στενάζουν από την φορολογική επίθεση».

Ακόμη το κόμμα τις αξιωματικής αντιπολίτευσης ρωτά τι απαντάει στο κόμμα του ο κ. Τόσκας και αν συμφωνεί με τη θέση του κόμματός του.

«Ποιος είναι ο υπεύθυνος και ο αρμόδιος για την Δημόσια Τάξη; Είναι το υπουργείο Προστασίας του Πολίτη ή ο ΣΥΡΙΖΑ; Τυχόν σιωπή είναι αποδοχή και συναίνεση», καταλήγει.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.