Ποτάμι: Διαδικτυακά πυρά κατά Καμμένου για την αγωγή στον Πετρουλάκη

Τη συμπαράστασή τους Ανδρέα Πετρουλάκη εξέφρασαν με αναρτήσεις τους στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης ο επικεφαλής του Ποταμιού και στελέχη του κόμματος, εν όψει της σημερινής εκδίκασης της αγωγής που κατέθεσε ο υπουργός Άμυνας, Πάνος Καμμένος κατά του δημοσιογράφου – γελοιογράφου.

«Την Πέμπτη -σε λίγες ώρες δηλαδή- εκδικάζεται η αγωγή του, κατά του Ανδρέα Πετρουλάκη και του Protagon. Για ένα άρθρο που θα το συνυπέγραφε κάθε λογικός πολίτης. Ένα κείμενο με πολιτικά επιχειρήματα και όχι με ύβρεις και συκοφαντίες σαν κι αυτές που χρησιμοποιεί μονίμως ο διώκτης. Ζητά 2 εκατομμύρια ευρώ. Τόσο κοστολογεί τη φίμωση του Τύπου» έγραψε ο Σταύρος Θεοδωράκης.

Καταλόγισε επίσης στον κ. Καμμένο ότι «προσπαθεί να μετατρέψει τους δικαστές σε… όπλο» και «να τρομοκρατήσει με εξοντωτικές αγωγές όσους του κάνουν κριτική», ενώ «ο ίδιος κρύβεται πίσω από την βουλευτική του ασυλία».

Σε άλλη ανάρτησή του στο Facebook ο επικεφαλής του Ποταμιού ανέφερε:

«Τρεις λόγοι που είμαστε με τον Ανδρέα Πετρουλάκη:

Δεν έχει υποκλιθεί σε καμία εξουσία – οικονομική ή πολιτική
Δεν έχει υπηρετήσει τα ταπεινά φοβικά ένστικτα της μάζας
Δεν έχει βουλευτική ασυλία αλλά παρόλα αυτά συνεχίζει να μιλάει».

«Οι πληροφορίες ότι ο Καμμένος θα εμφανιστεί αγκαλιά με τον Τσίπρα στην αγωγή των 2 εκατομμυρίων ευρώ εναντίον του Πετρουλάκη διαψεύδονται. Αγκαλιές Καμμένου – Τσίπρα μόνο σε μπαλκόνια, κάλαντα, Αρχιεπισκοπή, ακριτικά νησιά. Στις διώξεις δημοσιογράφων ο καθένας μόνος του» σχολίασε επίσης ο κ. Θεοδωράκης μέσω Twitter.

«Όταν διώκονται δημοσιογράφοι δοκιμάζεται η Δημοκρατία» σχολίασε από την πλευρά του ο βουλευτής του Ποταμιού, Σπύρος Λυκούδης, ενώ ο βουλευτής Γιώργος Μαυρωτάς έγραψε: «Ο Καμμένος ζητάει με τη μήνυση κατά Πετρουλάκη 1 εκατ. ευρώ για άρθρο που έγραψε (εκδικάζεται σήμερα). Μήνυση ή μήνυμα…;».

«Ο εξοντωτικός “ψεκασμός” στον Α. Πετρουλάκη από τον δικομανή εθνολαϊκιστή εταίρο, πόση αριστερή ανοχή να σηκώνει άραγε;», διερωτήθηκε ο Σπύρος Δανέλλης.

«Καμμένος εναντίον Πετρουλάκη, ο εκφοβισμός του Τύπου και ο εκφασισμός της πολίτικης είναι κοντά, εμείς είμαστε απέναντι στους ψεκασμένους κάθε φύσης», ήταν το σχόλιο του Κώστα Μπαργιώτα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.