Στο έλεος της κακοκαιρίας η χώρα, προβλήματα σε πολλές περιοχές

Σαρωτικό είναι το κύμα κακοκαιρίας που πλήττει τη χώρα από το πρωί του Σαββάτου. Από τις σφοδρές βροχοπτώσεις έχουν προκληθεί προβλήματα σε Άρτα, Μεσολόγγι, Ναύπακτο και Πάτρα. Σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει, ενώ λόγω των δυνατών ανέμων έχουν σημειωθεί και πολλές κοπές δέντρων.

Στην Αττική, μέχρι στιγμής η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 10 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων και πέντε για κοπές δέντρων σε Αθήνα και νότια προάστια.

Τα περισσότερα προβλήματα εντοπίζονται στη δυτική Ελλάδα από την Πρέβεζα έως την Πάτρα. Σπίτια και καταστήματα έχουν πλημμυρίσει στην πόλη του Μεσολογγίου, ενώ λόγω των δυνατών ανέμων, έχουν σημειωθεί πολλές κοπές δέντρων.

Η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περισσότερες από 100 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων από σπίτια και καταστήματα, όπως επίσης και για κοπές δέντρων.

Στην Πρέβεζα η Πυροσβεστική έχει δεχτεί 20 κλήσεις για αντλήσεις υδάτων.

Προβλήματα καταγράφονται και στην Ναύπακτο, όπου εκεί η Πυροσβεστική έχει δεχθεί περίπου 30 κλήσεις για απαντλήσεις υδάτων και 10 για απεγκλωβισμό ατόμων. Διεκόπη η κυκλοφορία στον δρόμο Τρίκορφου – Γαβρολίμνης, όπου έχει μετατραπεί σε ποτάμι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.