Θα ξαναζήσουμε εμφύλιο στο Βόλο κ. Δήμαρχε υπό προθεσμία;

Δήμαρχος της πόλης μας είναι ο Αχιλλέας Μπέος. Αυτόν ψήφισε η πλειοψηφία του Βολιώτικου λαού, σεβόμαστε την ετυμηγορία του, αλλά απαιτούμε να σεβαστεί το δικαίωμά μας να είμαστε ελεύθεροι σε αυτή την πόλη και να διατυπώνουμε τις θέσεις μας, έστω και αν σε κάποιους δεν αρέσουν. Ας γίνει σαφές στον ΚΥΡΙΟ Μπέο ότι δεν θα δώσουμε σε κανέναν το δικαίωμα να δημιουργεί ομάδες κρούσης…αλλά Χίλτερ, ούτε την περίφημη «καρφίτσα» των δολοφόνων του Λαμπράκη. Στην Δημοκρατική πόλη μας, τον Βόλο, που καμαρώναμε μέχρι χθες, δεν θα αφήσουμε ιδεολογικά φασίστες, όπως ο Μπέος, να απειλούν ότι θα δείρουν σήμερα τους αντιεξουσιαστές και αύριο του δημοσιογράφους Καρεκλίδη και Τασσοπούλου τους οποίους απειλεί «ότι τελείωσαν από την πόλη και ότι ο κόσμος με αυτά που γράφουν, θα τους φάει».

Σαφέστατο τι εννοεί…

Δεν θα πειθαρχήσουμε επίσης στα κελεύσματα αυτών που ζητούν τη σιωπή μας. Εμείς θέλουμε ελεύθερα να ζούμε στην πόλη. Εμείς απαιτούμε, να μιλάμε και να γράφουμε ελεύθερα. Εμείς θέλουμε να κοιτάμε κατάματα τους συμπολίτες μας και δεν έχουμε σε κανέναν και για τίποτε να απολογηθούμε, ακόμη περισσότερο στον ΚΥΡΙΟ Μπέο.

Δεν θα απευθυνθώ στον Φασίστα Δήμαρχο, θα απευθυνθώ σε όλους τους συμπολίτες μου, σε μια ακόμη προσπάθεια αφύπνισής τους. Μπορούμε να διαφωνούμε αλλά θυμηθείτε, όλα αυτά τα χρόνια που πέρασαν χωρίς ακρότητες είπε κάποιος από εσάς ότι τελειώσαμε από την πόλη. Είπατε ποτέ ότι θα μας… φάτε, γιατί δεν συμφωνούσατε μαζί μας; ΠΟΤΕ.

Ζούμε 60 χρόνια σε μια πόλη χωρίς φόβο και με απειλές τύπου «εμείς είμαστε το κράτος και ότι θέλουμε θα κάνουμε». Ζούμε σε μια πόλη, όχι φοβική, αλλά δημοκρατική, μετά τον εμφύλιο και αυτή την πόλη θέλουμε να μας επιτρέψετε να την υπερασπιστούμε με το ήθος και τις αρχές μας, ενός τίμιου και με ιδρώτα αγώνα. Τα πιστεύω μας είναι όλα τα χρόνια σταθερά. Υπερασπιστήκαμε την Δημοκρατία, τον διάλογο, προσπαθούμε συνεχώς για μια πόλη που θα έχει ευτυχισμένους ανθρώπους. Δεν είμαστε αλάνθαστοι, αλλά στον καθρέφτη μας κάθε πρωί και κάθε βράδυ κάνουμε την αυτοκριτική μας. Δεν είμαστε ούτε με τους κλέφτες, ούτε με τα λαμόγια. Πάντα καλοπροαίρετα σταθήκαμε κοντά στους ανθρώπους που πιστέψαμε, αλλά και πάλι έχουμε κάνει την αυτοκριτική για τα λάθη μας.

Δεν νομίζετε όμως ότι ο Δήμαρχός μας έχει ξεπεράσει τα εσκαμμένα και απειλεί, βρίζει και συκοφαντεί χωρίς κανένα στοιχείο; Δεν βλέπετε ότι μας στοχοποιεί απέναντί σας θέλοντας να σας αποδείξει ότι αυτός, το απαύγασμα της τιμιότητας και της ηθικής, τα βάζει με τους απατεώνες και τα σκουπίδια της πολιτικής και της δημοσιογραφίας. Δεν κατανοείτε ότι αυτό που είπε στην συνέντευξή του, ότι δεν θέλει να βγει ο κόσμος στους δρόμους για να τον υπερασπιστεί ότι επιδιώκει το αντίθετο, φθάνοντας στο σημείο να υποστηρίξει ότι η κυβέρνηση θα κάνει και πραξικόπημα για να καθαιρέσει την Δημοτική Αρχή και να προκαλέσει εκλογές!

Ο Μπέος αγαπητοί συμπολίτες, παίζει το τελευταίο του χαρτί για να σώσει το σαρκίο του και για να μην βρεθεί στο εδώλιο του κατηγορουμένου. Ούτε ο ίδιος το περίμενε ότι θα γινόταν Δήμαρχος και τώρα που το πέτυχε θα αφήσει τον Δημαρχιακό θώκο του; Κάνει το κάθε τι δυνατό να σας έχει μαζί του, όχι για την πόλη μας και το καλό της, αλλά μόνον για τον εαυτούλη του και να φέρει σε σκληρή αντιπαράθεση την κοινωνία του Βόλου. Δεν θα πρέπει να του το επιτρέψουμε. Ο Βόλος δεν πρέπει αντί του Μονακό να μοιάσει με τη Νότια Ιταλία. Δεν θέλουμε ανθρώπους δίπλα μας που απειλούν να μας δείρουν για να μας φιμώσουν. Αναρωτιέμαι, πιστέψτε με, που ζω; Μην φθάσετε στο σημείο να αναρωτηθείτε και εσείς θα είναι κρίμα. Πρώτα για την Δημοκρατία, ύστερα τον Βόλο και τέλος για όλους εμάς.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.