Μας απαγόρευσε την είσοδο στο Δημαρχείο Βόλου!

Απειλητική και υβριστική ανακοίνωση του Δημάρχου εναντίον του «Ομίλου Καρεκλίδη»

Έχασε την ψυχραιμία του ο Δήμαρχος Βόλου, και ως “δικτατορίσκος “αποφάσισε να απαγορεύσει να περνάμε ακόμη και την πόρτα του Δημαρχείου, διότι τολμάμε να ασκούμε κριτική στις ενέργειές του.
Εμείς, όσο και αν αφρίζει, θα συνεχίζουμε να ασκούμε το λειτούργημα μας και να καταθέτουμε τις απόψεις μας στην κοινωνία. Αντί να απολογηθεί για την σιωπή του, διαστρεβλώνει την αλήθεια, ότι απαιτούμε από αυτόν να λύσει το θέμα της ανεργίας στην πόλη και να αλλάξει την πολιτική της Ε.Ε., ενώ εμείς γράφουμε για την αφωνία του σε μια απόφαση της Κυβέρνησης που στρέφεται κατά του Βόλου και των πολιτών και το λιγότερο που θα μπορούσε να κάνει ήταν αντί να γράφει ανακοινώσεις εναντίον μας, να τις στέλνει στην Κυβέρνηση και να υπερασπίζεται τους Βολιώτες.
Αντί να απολογείται στους Βολιώτες για την πολιτική «κωλοτούμπα» του να υποστηρίξει στην ΚΕΔΕ το “ανεξάρτητο” ψηφοδέλτιο της ΝΔ, βγάζει όλη τη χολή του για ανθρώπους που δεν γνωρίζει. Δεν θα απαντήσουμε στη λάσπη που εξαπολύει εναντίον μας. Οι Βολιώτες γνωρίζουν πολύ καλά τον Γ. Καρεκλίδη και την οικογένεια του. Γνωρίζουν τους αγώνες για την πόλη, για τους Βολιώτες και την δημοκρατία.
Γνωρίζουν ότι δεν διαβιεί πλουσιοπάροχα αυτός και η οικογένεια του, ούτε είναι τεμπέλης , γιατί εργαζόμαστε όλοι από 12-18 ώρες το 24ωρο. Πάντα και επί δεκαετίας προσπαθούμε να συντηρήσουμε επιχειρήσεις οι οποίες αν είχαν την συνδιαχείριση, όπως αναγράφεται, του Ταμείου του Δήμου Βόλου, ασφαλώς οι απαιτήσεις του δημοσίου δεν θα υπήρχαν και οι λογαριασμοί μας στις τράπεζες, όπως αυτές του Δημάρχου και της οικογένειας του, θα ήταν παχυλοί.
Δεν απειλούμε, δεν εκβιάζουμε, δεν θέλουμε να κάμψουμε κανέναν, όπως κανένας δεν θα μας απαγορεύσει να μιλάμε στην δημοκρατική πόλη μας.
Ο κ. Μπέος, πολύ σωστά υποστηρίζει ότι είναι ο Δήμαρχος του Βόλου, αυτό όμως δεν του δίνει το δικαίωμα να αποφασίζει και διατάζει ως νέος δικτατορίσκος. Στην πόλη υπάρχει όχι μόνο η δική μας φωνή, αλλά χιλιάδων συμπολιτών μας, οι οποίες ταυτίζονται και ξέρουν πολύ καλά τι συμβαίνει στο Βόλο και θέλει να επιβάλλει ο νέος Δήμαρχος.

Υ.Γ. Δεν θα του κάνουμε μήνυση, διότι έχει ήδη καταδικαστεί από τους συμπολίτες μας για την άθλια ανακοίνωσή του.

Γ. Καρεκλίδης

Η ανακοίνωση του Αχ. Μπέου

Από το γραφείο Τύπου του Δημάρχου Βόλου, κ. Αχιλλέα Μπέου, εκδόθηκε η ακόλουθη ανακοίνωση: Αν δεν γνωρίζαμε τόσο καλά το πόσο σάπιο και αδυσώπητο είναι το σύστημα εξουσίας που έχουμε να αντιμετωπίσουμε στην θητεία μας, ως Δημοτική Αρχή, θα μπορούσαμε με αφέλεια να δηλώσουμε και συγκινημένοι για το πόσο μεγάλες προσδοκίες έχουν επενδύσει σ’ εμάς αυτοί οι αισχροί υπηρέτες της διαπλοκής!
Μέσα σε λιγότερο από μία εβδομάδα από την ανάληψη των καθηκόντων μας, κατηγορούμαστε ότι δεν έχουμε λύσει το πρόβλημα της ανεργίας, δεν μεριμνήσαμε για την επιλογή του Βόλου για την εφαρμογή του προγράμματος για το ελάχιστο εγγυημένο εισόδημα, ότι δεν ανατρέψαμε την πολιτική της Ε.Ε και άλλες τέτοιες φαιδρότητες, χαρακτηριστικές, πάντως, αυτών που εγγράφως τις διατυπώνουν.
Άλλοι πάλι θεωρούν ότι θα υπαγορεύουν, όπως ίσως έπρατταν λίγους μήνες πριν, τις πολιτικές και τις προτεραιότητες του Δήμου, θα αφαιρούν ή θα αναθέτουν τις αρμοδιότητες στα στελέχη και τους συνεργάτες του Δημάρχου, κ. Αχιλλέα Μπέου και κυρίως θα ασκούν συνδιαχείριση (!!!) στο ταμείο του Δήμου, ενισχύοντας τα ιδιαιτέρως προβληματικά οικονομικά των οικογενειακών επιχειρήσεων τους.
Μέχρι και την ένταξή μας στην παράταξη της Νέας Δημοκρατίας ανακοίνωσαν, ερμηνεύοντας με το γνωστό άθλιο τρόπο την επιλογή στήριξης συγκεκριμένου προσώπου, και όχι κόμματος, στη διαδικασία των εκλογών της ΚΕΔ.
Θα μπορούσαμε να αναφέρουμε πολλά, ως απάντηση, αλλά περιοριζόμαστε στη ρητή και κατηγορηματική επισήμανση ότι η Δημοτική Αρχή του Αχιλλέα Μπέου αναδείχθηκε από το λαό και θα κριθεί και θα λογοδοτήσει μόνο σε αυτόν.
Μεταπράτες και εμποράκοι της πολιτικής και της δημοσιογραφίας, διακονιάρηδες, εκβιαστές και επαίτες που ενδημούν στο χώρο της ενημέρωσης και του δημόσιου βίου, θα πρέπει απλώς να συνειδητοποιήσουν ότι οι εποχές που διαβιούσαν πολυτελώς και παρασιτικώς σε βάρος του λαού του Βόλου έχουν παρέλθει ανεπιστρεπτί.
Ούτε ένα ευρώ από τον ιδρώτα και τους κόπους των συμπολιτών μας δεν πρόκειται να διατεθεί στους γλοιώδεις και αποκρουστικούς λακέδες του συστήματος εξουσίας, που είχαν μάθει να ζουν με συνέδρια, σεμινάρια και πανηγυρτζίδικες εκδηλώσεις, χρηματοδοτούμενες με τους γνωστούς τρόπους. Ήρθε η ώρα όλοι αυτοί οι κηφήνες να μάθουν να εργάζονται για να ζουν. Εκτός πια κι αν συνεχίσουν να τους στηρίζουν οι μέχρι χθες πάτρωνες τους. Η πόρτα του Δήμου έκλεισε οριστικά γι αυτούς.
Ούτε απειλές, ούτε εκβιασμοί, ούτε δημοσιογραφικές αλητείες, με αλλοίωση στοιχείων, διαστρέβλωση της αλήθειας και παραπληροφόρηση, μπορούν να μας κάμψουν. Η κοινωνία τους έχει μάθει και θα φροντίσουμε εμείς να μάθει ακόμη πιο αναλυτικά ποιοι και πως έκλεβαν τα όνειρα και τις ελπίδες τους δεκαετίες τώρα».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.