Ρωσία: 11χρονη «τρύπωσε» σε αεροπλάνο ασυνόδευτη και χωρίς εισιτήριο

Μπορεί να μην διέθετε καν εισιτήριο και να ήταν ασυνόδευτο, ωστόσο ένα κοριτσάκι ηλικίας 11 ετών κατάφερε να περάσει από κάθε έλεγχο του αεροδρομίου και να «τρυπώσει» σε ένα αεροσκάφος, για να πετάξει τελικά από τη Μόσχα στην Αγία Πετρούπολη.
Το κοριτσάκι, το οποίο φέρεται να το έσκασε από το σχολείο επιθυμώντας να μπει για πρώτη φορά σε αεροπλάνο για να ταξιδέψει στην Αγία Πετρούπολη, έγινε αντιληπτό μόνο μετά από την απογείωση.
Αν και δεν διέθετε ούτε ταυτότητα, το κοριτσάκι πέρασε ανενόχλητο από τα σημεία ελέγχου του αεροδρομίου της Μόσχας Βνούκοβο χωρίς να γίνει αντιληπτή, καθώς προσέγγισε δύο φορές μια ομάδα ενηλίκων οι οποίοι συνόδευαν πολλά παιδιά.
Σύμφωνα με μία πηγή από τις υπηρεσίες ασφαλείας του αεροδρομίου την οποία επικαλείται ο ρωσικός Τύπος, το κορίτσι κατόρθωσε να μπει μέσα στο αεροσκάφος και να καθίσει σε κάποιο από τα άδεια καθίσματα, ενώ μία αεροσυνοδός διαπίστωσε τι ακριβώς είχε συμβεί μόνο αφότου το αεροπλάνο απογειώθηκε.
Στο μεταξύ, οι γονείς της 11χρονης, βλέποντας ότι η κόρη τους άργησε να επιστρέψει, την κάλεσαν στο κινητό της τηλέφωνο, μαθαίνοντας από την ίδια ότι βρίσκεται πια στην Αγία Πετρούπολη και… έχει απομακρυνθεί αρκετά από το σπίτι.
Οι γονείς τελικά επικοινώνησαν και με τους υπευθύνους του αεροδρομίου, οι οποίοι φρόντισαν για την επιστροφή της μικρής πίσω στη Μόσχα.
Πάντως, η 11χρονη δεν κατόρθωσε να δει τα αξιοθέατα της πολιτιστικής πρωτεύουσας της Ρωσίας, αφού δεν κατάφερε να βγει από το αεροδρόμιο, ενώ η αεροπορική εταιρεία Rossiya, που πραγματοποιεί το συγκεκριμένο δρομολόγιο, ξεκίνησε εσωτερική έρευνα για το περιστατικό.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.