Αργαλαστή: Έκλεψε και έκαψε ολοσχερώς το σπίτι της πεθεράς του!

Έναν 35χρονο, που αφού έκλεψε δύο φορές το σπίτι της πεθεράς του και «φύτευε» στοιχεία για να φανεί ως κλοπή, με αποκορύφωμα χθες που, για να εξαφανίσει τα στοιχεία έβαλε φωτιά και έκαψε ολοσχερώς το σπίτι της πεθεράς του στην Αργαλαστή, συνέλαβαν χθες αστυνομικοί του Α.Τ. Μηλεών.

Πρόκειται για έναν 35χρονο γαμπρό της άτυχης γυναίκας, που εκτός από τα χρήματα που είχε και έκαναν «φτερά» έμεινε και χωρίς σπίτι (!), ο οποίος είναι άνεργος, μένει στο Βόλο με τη γυναίκα του και πήγαινε στην Αργαλαστή για να κλέψει την πεθερά του.

Ο 35χρονος δράστης μπήκε στο σπίτι της πεθεράς του αρχικά το περασμένο Σαββατοκύριακο, όταν η 60χρονη γυναίκα έλειπε σε εκδρομή και έκλεψε χρηματικό ποσό 1400 €. Επειδή προφανώς δεν γνώριζε που είχε κρυμμένα τα χρήματα η πεθερά του ανακάτεψε το χώρο και έσπασε ένα τζάμι, για να φανεί ότι ήταν κλοπή.

Χθες τα ξημερώματα ο δράστης πήγε ξανά στην Αργαλαστή και έκλεψε από το σπίτι της πεθεράς του χρηματικό ποσό 1200 €, καθώς και κοσμήματα αξίας 1000 €. Στη συνέχεια δε, ενώ είναι άνεργος κατέθεσε σε τραπεζικό του λογαριασμό 2600 €, που ήταν η «λεία» του από τις δύο κλοπές.

Στις 7 χθες το απόγευμα, ο 35χρονος, για να σβήσει τα στοιχεία από τις δύο κλοπές, έβαλε φωτιά στο σπίτι της πεθεράς του, με αποτέλεσμα να καεί ολοσχερώς και η άτυχη γυναίκα να μείνει στο δρόμο.

Αστυνομικοί του Α.Τ. Μηλεών έκαναν προσαγωγή, μετά τις 10 τη νύχτα τον 35χρονο, αφού βρήκαν στο τραπεζικό βιβλιάριο και παραδέχτηκε την πράξη του.
Με τις κατηγορίες του εμπρησμού από πρόθεση και της κλοπής κατ’ εξακολούθηση, θα οδηγηθεί σήμερα στον εισαγγελέα.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.