Μπαζάρ Αστυνομίας: Εξαφανίστηκαν τα έργα των αστυνομικών σε δύο ώρες!

Για να ενισχυθεί οικονομικά το Ορφανοτροφείο Βόλου

Σε διάστημα δύο ωρών, εξαφανίστηκαν σήμερα το πρωί περίπου 100 εικαστικά έργα αστυνομικών, στο μπαζάρ που οργάνωσε η Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, για να ενισχύσει το Ορφανοτροφείο Βόλου. Για να συμπληρωθεί το μπαζάρ, μεταφέρθηκαν έργα τρων παιδιών του Ορφανοτροφείου και που θα παραμείνουν στο αστυνομικό μέγαρο μέχρι αύριο το βράδυ, παραμονή Χριστουγέννων.

Το bazaar διοργανώθηκε από την Διοίκηση Μαγνησίας της Διεθνούς Ένωσης Αστυνομικών και η Ελένη Τασιά, εκπαιδευτικός του Ορφανοτροφείου, ευχαρίστησε τη Διεύθυνση Αστυνομίας Μαγνησίας, τονίζοντας ότι από πολύ νωρίς το πρωί, οι δημιουργίες των αστυνομικών είχαν πουληθεί όλες, σε συμβολική τιμή, για να ενισχυθεί το ίδρυμα.

Ο διευθυντής της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας Ι. Τόλιας, ανέφερε ότι μετά από πρωτοβουλία της Διεθνής Ένωσης Αστυνομικής και της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας, αστυνομικοί έκαναν δημιουργίες τις οποίες παρουσίασαν, ώστε τα έσοδα να διατεθούν στο Ορφανοτροφείο.
«Εκτός από το έργο της αστυνομίας για την πρόληψη και καταστολή εγκλήματος, συνδράμουμε και κοινωνικά, προσφέροντας από το υστέρημά μας κι εμείς, όσο μπορούμε, για τη στήριξη Ιδρυμάτων που έχουν ανάγκες», δήλωσε ο αστυνομικός διευθυντής.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.