Στο Πανεπιστημιακό το παιδάκι που τραυματίστηκε από εξοστρακισμό σκαγιού

Τραυματισμένο στο δεξί ημιθωράκιο, από εξοστρακισμό σκαγιού της καραμπίνας του πατέρα του, μεταφέρθηκε λίγο μετά τις 5.30 το απόγευμα, αρχικά στο Νοσοκομείο Βόλου και στη συνέχεια στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, ένα αγοράκι ηλικίας 4,5 χρονών, που ευτυχώς, βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Όπως αναφέρουν οι πρώτες πληροφορίες, ο πατέρας είχε πάει με τον γιό του στο κτήμα του που βρίσκεται στον Πλάτανο Αλμυρού, έχοντας μαζί του την καραμπίνα του.

Ενώ ο πατέρας ήταν απασχολημένος με κτηματική εργασία, το αγοράκι άρχισε να περιεργάζεται το όπλο, με αποτέλεσμα να πυροβολήσει άθελά του. Τα σκάγια εξοστρακίστηκαν και ένα αυτά τραυμάτισε το αγοράκι στο δεξιό ημιθωράκιο.
Το 4,5 χρονών αγοράκι μεταφέρθηκε εσπευσμένα αρχικά στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού και στη συνέχεια στο Νοσοκομείο Βόλου, για να καταλήξει το απόγευμα στο Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, όπου και νοσηλεύεται, με τις πληροφορίες να αναφέρουν ότι βρίσκεται εκτός κινδύνου.

Το ατύχημα οφείλεται σε αμέλεια και ο πατέρας του νηπίου, δεν συνελήφθη, καθώς δεν υπήρχε αδίκημα, ενώ για το περιστατικό ενημερώθηκε ο εισαγγελέας.
Προανάκριση διενεργεί το Αστυνομικό Τμήμα Αλμυρού.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.