Συμβολικό άνοιγμα των διοδίων Μοσχοχωρίου μεθαύριο Πέμπτη

Συντονιστική Επιτροπή συνέστησαν οι κάτοικοι και καλούν όλα τα χωριά

Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα συνέστησαν οι κάτοικοι και οι φορείς του Δήμου Ρήγα Φεραίου, που οργανώνει συμβολικό άνοιγμα των διοδίων του Μοσχοχωρίου μεθαύριο Πέμπτη στις 6 το απόγευμα, όπου καλούν τους κατοίκους των παράπλευρων χωριών της παλιάς εθνικής οδού Βόλου – Λάρισας.
Η Συντονιστική Επιτροπή Αγώνα καλεί τους βουλευτές, τον περιφερειάρχη, τους περιφερειακούς συμβούλους, τους δημάρχους, τους κοινωνικούς φορείς και προπάντων τους κατοίκους όλης της Θεσσαλίας, να συστρατευτούν στον αγώνα, μακριά από οποιοδήποτε προσωπικό και κομματικό όφελος και στόχο να μη χυθεί άλλο αθώο αίμα στο δρόμο καρμανιόλα της παλιάς εθνικής οδού Βόλου – Λάρισας.

Οι κάτοικοι του Ριζομύλου, του Στεφανοβικείου και της ευρύτερης περιοχής προγραμματίζουν συμβολικό άνοιγμα των διοδίων Μοσχοχωρίου, μεθαύριο Πέμπτη 31 Ιουλίου, στις 6 το απόγευμα και καλούν όλους τους κατοίκους όλων των παράπλευρων χωριών της παλιάς εθνικής οδού Λάρισας -Βόλου να παραβρεθούν, διότι πρόκειται για ένα θέμα που τους αφορά όλους.
Τη συντονιστική επιτροπή αγώνα αποτελούν οι Μαρία Ακριβούση, Αθανάσιος Βλάχος, Ιωάννης Γούναρης, Σιδέρης Γκουγκούδης, Κωνσταντίνος Καραβασίλης, Δημήτριος Λουφόπουλος, Χρύσα Παπαχρήστου και Ανέστης Πασχαλούδης.

Σελίδα στο Facebook

Στο μεταξύ, τα μέλη της Επιτροπής, έχουν δημιουργήσει σελίδα στο facebook ομάδα με τον τίτλο «όχι άλλα θύματα στην ΠΕΟ Βόλου-Λάρισας», που αριθμεί ήδη 2.000 μέλη.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.