Έλαμψαν τα προϊόντα του Συνεταιρισμού η «ΔΗΜΗΤΡΑ»

Μπορεί η παρουσία των πολιτικών αλλά και των τηλεοπτικών αστέρων να ήταν λαμπερή…
Όμως την Tετάρτη το βράδυ στο VALIS RESORT την παράσταση έκλεψαν στην κυριολεξία τα νέα προϊόντα της ΔΗΜΗΤΡΑ.

Σε μια όμορφη εκδήλωση που συντόνισε και παρουσίασε ο Σωτήρης Πολύζος έγινε μια αναδρομή στην ιστορία του Συνεταιρισμού και προβλήθηκε ένα πολύ συγκινητικό video με παλιούς Συνεταιριστές και όμορφες εικόνες.

Στην όμορφη εκδήλωση παρουσιάστηκαν από τα στελέχη της ΔΗΜΗΤΡΑ το νέο Θεσσαλικό Τσίπουρο το νέο καταπληκτικό κρασί ΦΙΛΥΡΑ καθώς και η εντελώς νέα σειρά “ΚΑΙΝΟΥΡΙΟ” που έκλεψε την παράσταση.
Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Περιφερειάρχης κ. Κώστας Αγοραστός ο Δήμαρχος Βόλου κ. Αχιλλέας Μπέος ο Βουλευτής Μαγνησίας κ. Χρήστος Μπουκώρος ο Πρόεδρος του Επιμελητηρίου κ. Αριστοτέλης Μπασδάνης ο Πρόεδρος της Ένωσης Ξενοδόχων Μαγνησίας κ. Γιώργος Ζαφείρης ο Αστυνομικός Διευθυντής Μαγνησίας κ. Ιωάννης Τόλιας ο Διευθυντής Αγροτικής Ανάπτυξης Μαγνησίας κ. Νίκος Λιάνος η Διευθύντρια του Χημείου κα Μαρία Γεωριάδου καθώς και άλλοι εκλεκτοί προσκεκλημένοι της ΔΗΜΗΤΡΑ αλλά και η γνωστή τηλεοπτική “μαγείρισσα” κα. Ελένη Ψυχούλη.

Ο Πρόεδρος του Συνεταιρισμού κ. Ιωάννης Κίτσιος στην ομιλία του μεταξύ άλλων αναφέρθηκε στην δράση και τα επιτεύγματα του Συνεταιρισμού αναφέροντας χαρακτηριστικά “ Ο Συνεταιρισμός μας κοντεύει τα 100 χρόνια ζωής. Πάντα πρωτοπόρος, πάντα κοντά στους αγρότες και στην τοπική κοινωνία.
Έχουμε το προνόμιο λόγω της ολοκληρωμένης διαχείρισης να έχουμε άριστη πρώτη ύλη.
Η κατεργασία της, γίνεται από υπερσύγχρονα μηχανήματα κορυφή στο είδος τους, ενώ η όλη διαδικασία είναι πιστοποιημένη κατά ISOκαι HACCP από τους LLOYDS του Λονδίνου.
Όλο αυτό τα πακέτο μας δίνει άριστα και υψηλής ποιότητος προϊόντα, μοναδικά στην Ελλάδα και σαν χαρακτηριστικό παράδειγμα αναφέρω το ΘΕΣΣΑΛΙΚΟ ΤΣΙΠΟΥΡΟ που αναδείχτηκε πρώτο σε ποιότητα από δείγμα 130 προϊόντων που πήρε το Πανεπιστήμιο.
Αρκούν όμως αυτά? Φοβάμαι πως όχι!
Οι καιροί κυρίες και κύριοι αλλάζουν και η ανάγκη να προσαρμοστούμε σε αυτούς είναι απόλυτη.
Έτσι εμείς εδώ και λίγα χρόνια και σε πείσμα των δύσκολων καιρών αλλάζουμε.. κι αλλάζουμε καθημερινά.
Ήλθαν σε εμάς επιτυχημένα στελέχη από τον ιδιωτικό τομέα και σε συνεργασία με την Διοίκηση χτίζουμε την νέα ΔΗΜΗΤΡΑ. Την ΔΗΜΗΤΡΑ της δεύτερης εκατονταετίας!
Παντρεύουμε την παράδοση με τις νέες τεχνολογίες και τα σύγχρονα εργαλεία προώθησης και αλλάζουμε.
Αλλαγή της εταιρικής μας ταυτότητας.. Γιατί νέα ταυτότητα; Γιατί όταν η αγορά μεταβάλλεται, προσαρμόζεται, εκσυχρονίζεται, αλλάζει σελίδα, είναι αναγκαίο να ακολουθήσουμε.
Φρέσκιες ιδέες ,νέα προϊόντα ,νέες εντυπωσιακές συσκευασίες που θα αποτελέσουν όπλα στα χέρια των συνεργατών μας ώστε να κατακτήσουμε τις αγορές σε όλη την Ελλάδα και γιατί όχι και στο εξωτερικό.
Καμία έκπτωση στην ποιότητα και μια καταπληκτική σχέση τιμής προς ποιότητα είναι η προσφορά μας σε όλους εσάς που τόσα χρόνια μας τιμάτε με την συνεργασία σας.
Σε εσάς εναπόκειται να την αξιοποιήσετε ώστε να ωφεληθούμε όλοι.
Και δεν σταματάμε εκεί! Προχωράμε! Ακολουθεί η δυνατότητα καταχώρησης των παραγγελιών από τους πωλητές μας ον λαϊν μέσω ταμπλέτας, ενώ σύντομα ξεκινά η κατασκευή του ηλεκτρονικού καταστήματος με δυνατότητες για τους πελάτες μας όπως…
Καταχώρησης παραγγελίας – ελέγχου αποθεμάτων- παρακολούθησης παραγγελίας-παρακολούθησης καρτέλας και υπολοίπων-και πιθανόν πληροφόρηση του προγράμματος παραγωγής!
Ιστοσελίδα, φεϊσμπουκ και μεγαλύτερη εξωστρέφεια τα επόμενα βήματα.
Θα μπορούσα να σας μιλάω ώρες για το θέματα αυτά.
Όμως τώρα ο λόγος δίνεται στα προϊόντα!
Θα ήθελα από καρδιάς να σας ευχαριστήσω για την παρουσία σας εδώ απόψε και ιδιαιτέρως ευχαριστώ όλους εκείνους που ήλθαν από κάθε γωνιά της χώρας για να μας τιμήσουν.

_MG_6860_resize

_MG_6984_resize

mpeos-agorastos-valis

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.