Έσβησε από την επάρατο 47χρονη νηπιαγωγός από τη Νέα Ιωνία

Για το μεγάλο ταξίδι χωρίς επιστροφή, έφυγε χθες το βράδυ, στο Νοσοκομείο Βόλου όπου νοσηλευόταν, η νηπιαγωγός Βάσω Κουτσού, κάτοικος – εν ζωή – Ν. Ιωνίας, που τα τελευταία χρόνια αντιμετώπιζε προβλήματα υγείας.

Η άτυχη γυναίκα, που ήταν παντρεμένη και μητέρα ενός ενήλικου κοριτσιού, φέτος είχε διοριστεί στην Αθήνα ως αναπληρώτρια, αλλά λόγω των σοβαρών προβλημάτων υγείας που αντιμετώπιζε, και τα συχνά ταξίδια για θεραπεία στο Νοσοκομείο Βόλου και το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο Λάρισας, την ανάγκασαν να δηλώσει παραίτηση λίγο πριν τα Χριστούγεννα, για να βρίσκεται κοντά στην οικογένειά της και να κάνει τις θεραπείες της.

Η Βάσω Κουτσού είχε θέσει υποψηφιότητα για δημοτικός σύμβουλος Βόλου με τη δημοτική παράταξη «Δύναμη Βόλου». Η νεκρώσιμος ακολουθία της άτυχης εκπαιδευτικού έγινε σήμερα το μεσημέρι σε κλειστό οικογενειακό κύκλο.

Ο Μιχ. Μιτζικός
«Μια καλή φίλη, μια μαχήτρια της ζωής, ένας δραστήριος, δυναμικός και αποτελεσματικός άνθρωπος, με ήθος και ηθική, που αγωνιζόταν για τον τόπο του, δεν είναι πλέον κοντά μας. Η Βάσω Κουτσού, νηπιαγωγός, παλαιό μέλος της Νέας Δημοκρατίας με αγώνες για την Παράταξη, υποψήφια δημοτική σύμβουλος με τη “Δύναμη Βόλου”, τονίζει σε δήλωσή του ο επικεφαλής της β’ ελάσσονος μειοψηφίας Βόλου Μιχάλης Μιτζικός, που εκφράζει τα θερμά συλλυπητήρια στους οικείους της.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.