Αξιοποίηση του νέου Σκοπευτηρίου

Στις προτεραιότητες της δημοτικής αρχής Ρήγα Φεραίου

H αξιοποίηση του σκοπευτηρίου στο Ριζόμυλο, βρέθηκε στο επίκεντρο της συνάντησης που είχε ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου με το Σκοπευτικό Σύλλογο Βόλου και ειδικότερα με τον Πρόεδρο του συλλόγου κ. Δημήτριο Καρπίδα και τον αντιπρόεδρο του συλλόγου κ. Δημήτριο Μελαχροινό.

Οι εκπρόσωποι του Σκοπευτικού Συλλόγου συζήτησαν με τη δημοτική αρχή το θέμα της αξιοποίησης του σκοπευτηρίου ζητώντας από τον κ. Δημ. Νασίκα να αναλάβει πρωτοβουλίες προς αυτή την κατεύθυνση.
Ο δήμαρχος Ρήγα Φεραίου από την πλευρά του υπογράμμισε ότι πράγματι το Σκοπευτήριο Μακρών Αποστάσεων στο Ριζόμυλο αποτελεί μία σημαντική υποδομή που η νέα δημοτική αρχή σκοπεύει να αξιοποιήσει και άμεσα θα επιδιώξει επαφή με το Υπουργείο Αθλητισμού και το Υπουργείο Υποδομών προκειμένου να δρομολογηθούν οι ανάλογες παρεμβάσεις.

Παράλληλα ο κ. Νασίκας επισήμανε ότι η Πολιτεία θα πρέπει να αναλάβει πρωτοβουλίες έτσι ώστε το έργο να καταστεί λειτουργικό για μπορεί και να χρησιμοποιηθεί και να αποτελέσει σημείο αναφοράς για τη διοργάνωση σημαντικών αθλητικών γεγονότων.

Επίσης εκ μέρους του δημάρχου τονίστηκε ότι το Σκοπευτήριο στο Ριζόμυλο μπορεί παράλληλα εξυπηρετήσει πολλούς κυνηγετικούς συλλόγους και αθλητές της Μαγνησίας, αλλά και άλλων νομών, και να εξελιχθεί σε κέντρο διοργάνωσης αθλητικών αλλά και πολιτιστικών γεγονότων σε συνδυασμό με την ανασύσταση του ταμιευτήρα της Κάρλας και την πρόθεση της νέας δημοτικής αρχής να διεκδικήσει την κατασκευή Κωπηλατοδρομίου στην λίμνη όπως είχε σχεδιαστεί στο πλαίσιο των Μεσογειακών Αγώνων που δυστυχώς τελικά δεν διοργανώθηκαν στην περιοχή μας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.