ΕΨΑ: Ειδικά συλλεκτικά μπουκάλια με έσοδα για φιλανθρωπικό σκοπό

Συμμετοχή στην προσπάθεια διεκδίκησης του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021

Στο πλαίσιο διεκδίκησης, από την πόλη του Βόλου, της υποψηφιότητας του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021 εντάσσεται μία σημαντική και πρωτότυπη εκδήλωση. Η ΕΨΑ απευθύνθηκε σε αγαπημένες προσωπικότητες τόσο της Ελλάδας όσο και του εξωτερικού, προκειμένου να δημιουργήσουν το δικό τους συλλεκτικό μπουκάλι, το οποίο έχει τεθεί ήδη σε δημοπρασία για φιλανθρωπικό σκοπό.

Πιο συγκεκριμένα, η κλασική γυάλινη φιάλη της ΕΨΑ «ντύθηκε» με δημιουργική διάθεση σε ελεύθερο θέμα, δημιουργώντας έτσι ένα συλλεκτικό μπουκάλι. Η διαδικασία της δημοπρασίας των 107 ξεχωριστών μπουκαλιών γίνεται μέσω της ιστοσελίδας www.messageonabottle.gr. Η ιστοσελίδα, η οποία δημιουργήθηκε ειδικά για το σκοπό, θα είναι ενεργή για συμμετοχή έως και τα μεσάνυχτα της 30ης Ιουνίου. Η δημοπρασία διεξάγεται με τους βασικούς κανόνες των δημοπρασιών και εκείνος που θα έχει κάνει την υψηλότερη προσφορά θα γίνει ο κάτοχος του μπουκαλιού του προσώπου που επέλεξε. Η ΕΨΑ στη συνέχεια θα ενημερώσει τους πλειοδότες με σχετικό προσωπικό μήνυμα στο e-mail που θα έχουν δηλώσει κατά τη συμμετοχή τους στη δημοπρασία, ενώ όλα τα μπουκάλια που θα έχουν αγοραστεί, θα παραλαμβάνονται μετά την ολική τους εξόφληση. Τα έσοδα της δημοπρασίας θα διατεθούν για φιλανθρωπικούς σκοπούς στους 3 Μη Κερδοσκοπικούς Οργανισμούς: ΑγκαλιάΖΩ, Θεόφιλος και Παιδικά χωριά SOS.

Με την πρωτότυπη αυτή εκδήλωση η Βολιώτικη επιχείρηση της ΕΨΑ συμμετέχει στην προσπάθεια διεκδίκησης του τίτλου της Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021. Στόχος μας είναι να αποδείξουμε τον κοινωνικό και εθελοντικό χαρακτήρα της προσπάθειάς μας και τη συμμετοχή όλων των κατοίκων του Βόλου και της Μαγνησίας, που θα αγκαλιάσουν αυτό το εγχείρημα.

Η έκθεση των μοναδικών μπουκαλιών είναι ανοικτή για το κοινό στο Μουσείο της Πόλης, στην οδό Φερών 17, από 18 Ιουνίου έως και 5 Ιουλίου. Με την ολοκλήρωση της δημοπρασίας θα πραγματοποιηθεί ειδική εκδήλωση παρουσία των αρχών, επισήμων και πολλών καλεσμένων στο Μουσείο της Πόλης πριν από τη λήξη της έκθεσης.
Επισκεφτείτε το μουσείο, δείτε τα μοναδικά συλλεκτικά μπουκάλια που έχουν σχεδιάσει οι αγαπημένοι μας δημιουργοί και κάντε μία προσφορά αγάπης στο www.messageonabottle.gr. Αποκτήστε και εσείς ένα μοναδικό έργο τέχνης.

Η ΕΨΑ είναι αρωγός του πολιτισμού και θερμός υποστηρικτής της υποψηφιότητας της πόλης του Βόλου για τον τίτλο Πολιτιστικής Πρωτεύουσας της Ευρώπης 2021.

Οι ώρες λειτουργίας του Μουσείου της Πόλης του Βόλου είναι: από Τρίτη έως Κυριακή το πρωί 10:30 έως 13:30, Τετάρτη και Παρασκευή και το απόγευμα 18:00 έως 21:00. Τη Δευτέρα το Μουσείο της Πόλης παραμένει κλειστό. Τηλ. επικοινωνίας 2421039644, 2421029878.
epsa (3)
epsa (2)

epsa (4)

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.