Ζέττα για διόδια: Έγιναν οι επαφές για την εξεύρεση ουσιαστικής λύσης

Η βουλευτής Μαγνησίας της ΝΔ Ζέττα Μακρή
Το θέμα όπως τονίζει δεν προσφέρεται για εκλογική καπηλεία…

Λόγω απουσίας της εκτός Βόλου η βουλευτής Μαγνησίας της Ν.Δ κα Ζέττα Μακρή απέστειλε, δια μέσου των δύο εκπροσώπων της, στα μέλη της Συντονιστικής Επιτροπής για τα διόδια Μοσχοχωρίου, που πραγματοποίησαν συγκέντρωση διαμαρτυρίας σήμερα το απόγευμα την εξής επιστολή : «Λόγω απουσίας μου εκτός Βόλου, δεν μπορώ να είμαι παρούσα στην σημερινή σας συγκέντρωση.
Είναι παράλογο να χάνονται στους εθνικούς δρόμους τόσο άδικα ανθρώπινες ζωές και, ειδικά, όταν μιλούμε για νέους που δεν κατάφεραν να υλοποιήσουν τα όνειρά τους.
Έχουν γίνει από την πλευρά μου ήδη οι πρώτες επαφές με την ηγεσία του υπουργείου Υποδομών, Μεταφορών και Δικτύων για την εξεύρεση ουσιαστικής λύσης. Οι επαφές αυτές θα επαναληφθούν στο αμέσως επόμενο διάστημα.
Με αίσθημα σεβασμού απέναντι στις οικογένειες των θεμάτων, οι κινήσεις μου αυτές δεν έχουν δημοσιοποιηθεί μέχρι τώρα, γιατί θεωρώ ότι το θέμα αυτό δεν προσφέρεται για εκλογική ή άλλη καπηλεία. Είμαι στην διάθεσή σας για οποιαδήποτε διευκρίνιση ή συνεργασία.
Στην σημερινή σας συγκέντρωση παραβρίσκονται ως εκπρόσωποι του πολιτικού μου γραφείου η κα Δώρα Παπάζογλου, η οποία είναι Πολ. Μηχανικός και παρακολουθεί το θέμα και ο κ. Κώστας Μπασδάνης, από τους οποίους θα ενημερωθώ για τις αποφάσεις σας».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.