Θύμα ένοπλων κουκουλοφόρων έπεσε ζευγάρι ηλικιωμένων στην Ευξεινούπολη

Θύμα τριών ένοπλων κουκουλοφόρων έπεσε δύο ώρες μετά τα μεσάνυχτα ζευγάρι ηλικιωμένων στην Ευξεινούπολη, που αφού χτύπησαν λίγο στο πρόσωπο τον 75χρονο άνδρα και την 77χρονη γυναίκα, κατάφεραν να πάρουν ποσό 2.000 € και να εξαφανιστούν μέσα στο σκοτάδι.

Όπως αναφέρουν διασταυρωμένες πληροφορίες, οι τρεις δράστες, που φορούσαν κουκούλες και πιθανόν είναι αλλοδαποί, μπήκαν στο σπίτι οπλισμένοι με πιστόλι και μαχαίρια, έπιασαν το ζευγάρι κυριολεκτικά στον ύπνο, τους ακινητοποίησαν και αφού χτύπησαν στο πρόσωπο με γροθιά τον 75χρονο άνδρα και εκφόβισαν την 77χρονη σύζυγό του, τ5ους ζήτησαν τα χρήματα που είχαν.

Μάλιστα άρχισαν να ανακατεύουν το σπίτι για να βρουν χρήματα, οπότε η ηλικιωμένη γυναίκα τους παρέδωσε χρηματικό ποσό 2.000 €, τα οποία οι ληστές πήραν και εξαφανίστηκαν στο σκοτάδι.

Η Αστυνομία έχει εξαπολύσει ανθρωποκυνηγητό για τον εντοπισμό και τη σύλληψη των τριών ληστών και ήδη έγιναν προσαγωγές, ενώ ο 75χρονος μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Αλμυρού, προληπτικά για να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Η ανακοίνωση της Αστυνομίας
Σε πλήρη εξέλιξη βρίσκονται οι έρευνες των αστυνομικών Αρχών, για τον εντοπισμό και τη σύλληψη τριών αγνώστων μέχρι στιγμής δραστών που διέπραξαν ληστεία σε βάρος ενός 75χρονου και της 77χρονης συζύγου του, τις πρώτες πρωινές ώρες σήμερα στην ευρύτερη περιοχή της Μαγνησίας.

Ειδικότερα, οι άγνωστοι δράστες, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά των προσώπων τους με ολοπρόσωπες κουκούλες και κρατώντας πιστόλια και μαχαίρια, διέρρηξαν την είσοδο της οικίας των ηλικιωμένων και αφού τους ακινητοποίησαν με την άσκηση σωματικής βίας, τους έδεσαν.

Στη συνέχεια, αφαίρεσαν από τους χώρους της οικίας ένα μεταλλικό κουτί που περιείχε το χρηματικό ποσό των 2.000 € περίπου και διέφυγαν.

Την προανάκριση διενεργεί η Υποδιεύθυνση Ασφάλειας Βόλου της Διεύθυνσης Αστυνομίας Μαγνησίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.