ΙΜΑΣ: Ομόφωνα συνέχιση των τρίωρων στάσεων εργασίας

Ομόφωνη απόφαση για συνέχιση των κινητοποιήσεων με τη μορφή τρίωρων στάσεων εργασίας καθημερινά, έλαβε σήμερα η γενική συνέλευση των εργαζομένων στην ΙΜΑΣ – ΣΥΡΜΑ, ενώ την ερχόμενη Τετάρτη θα γίνει στην Αθήνα η διαιτησία για διαβούλευση μεταξύ εταιρίας και εργαζομένων.
ΙΜΑΣ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΙ
Οι εργαζόμενοι διαμαρτύρονται για την απόλυση τεσσάρων εργαζομένων, θέμα για το οποίο είχε γίνει τριμερής συνάντηση στο υπουργείο Εργασίας, χωρίς αποτέλεσμα, όπου αποφασίστηκε να οριστεί διαιτησία για διαβούλευση, ώστε να βρεθεί κοινά αποδεκτή λύση.
Σήμερα το μεσημέρι έγινε στο Εργατικό Κέντρο Βόλου η γενική συνέλευση των εργαζόμενων, οι οποίοι, αφού ενημερώθηκαν για τις εξελίξεις, αποφάσισαν ομόφωνα, να συνεχίσουν και την ερχόμενη εβδομάδα την κινητοποίησή τους, με καθημερινές τρίωρες στάσης εργασίας, όπως ανέφερε ο πρόεδρος του Σωματείου Εργαζομένων στην ΙΜΑΣ Νίκος Μπουρούς.

Η διαιτησία μεταξύ διεύθυνσης της εταιρίας και εργαζομένων, ορίστηκε για την ερχόμενη Τετάρτη στον Οργανισμό Μεσολάβησης και Διαιτησίας στην Αθήνα (αν και οι δικηγόροι βρίσκονται σε αποχή από τα καθήκοντά τους) και, σύμφωνα με τον κ. Μπουρούς, ενδεχομένως, εκείνη την ημέρα, σε ένδειξη καλής θέλησης εκ μέρους των εργαζόμενων, να μη γίνει τρίωρη στάση εργασίας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.