Καλό για το Χιονοδρομικό Κέντρο το Σαββατοκύριακο που πέρασε

Καλό από την άποψη της επισκεψιμότητας, αποδείχθηκε για το Χιονοδρομικό Κέντρο Πηλίου, το Σαββατοκύριακο που πέρασε, αφού σύμφωνα με όσα δήλωσε στο «Ράδιο-Ένα 102,5» ο πρόεδρος της εταιρείας «Κενταύρων όρος» που το διαχειρίζεται
Όπως υποστήριξε, «η Κυριακή ήταν πάρα πολύ καλή, όμως το Σάββατο η βροχή τα χάλασε, είχε γίνει καλή προετοιμασία ωστόσο μαλάκωσε το χιόνι».
«Την Κυριακή το ενδιαφέρον ήταν ιδιαίτερα αυξημένο και αποδεικνύεται από το γεγονός, ότι έκλεισε αντί για τις 4, στις 6 το απόγευμα. Το χιόνι σήμερα και αύριο θα διατηρηθεί, επειδή οι θερμοκρασίες θα είναι χαμηλές».’
Όπως τόνισε, «Τετάρτη και Πέμπτη ο καιρός θα είναι ζεστός, όμως αυτό που μας ενθαρρύνει, είναι ότι υπάρχουν προβλέψεις της Μετεωρολογίας, που αναφέρουν ότι την Παρασκευή ίσως να υπάρξει χιονόπτωση, οπότε θα μπορέσει να διατηρηθεί καλή η κατάσταση του χιονιού και με νέα επίστρωση να διατηρήσουμε το Χιονοδρομικό Κέντρο ανοικτό. Φέτος έχουμε νέο μηχάνημα για χιονόστρωση, που βοηθάει στο να πατηθεί το χιόνι καλά και να το κρατήσουμε περισσότερες ημέρες, ακόμη και με υψηλότερες θερμοκρασίες.»
Ο κ. Ιγγλέσης, τόνισε ακόμη, ότι «επειδή κάποιοι λένε να αγοράσουμε «κανονάκι» για να ρίχνουμε τεχνητό χιόνι, αυτό δε γίνεται καθώς ακόμη και εάν παράγεται το χιόνι, οι θερμοκρασίες είναι τέτοιες που το χιόνι θα λιώνει».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.