Κλείνουν το δρόμο “καρμανιόλα” σήμερα οι κάτοικοι Στεφανοβικείου και Ριζομύλου

Πόνος και οργή είναι τα δυο κυρίαρχα συναισθήματα που κυριαρχούν στους κατοίκους του Στεφανοβικείου, του Ριζομύλου, αλλά και ολόκληρης της Μαγνησίας, μετά το τραγικό δυστύχημα της περασμένης Τετάρτης που βύθισε στο πένθος τα δυο χωριά. Οι κάτοικοι της περιοχής από σήμερα ξεκινούν κινητοποιήσεις και δηλώνουν αποφασισμένοι να αγωνιστούν έτσι ώστε να βρεθεί λύση στο θέμα της διέλευσης εκατοντάδων φορτηγών που περνούν καθημερινά από την Παλιά Εθνική οδό Βόλου- Λάρισας, γεγονός που ελλοχεύει τον κίνδυνο ατυχημάτων.

Οι νέοι των χωριών παίρνουν την κατάσταση στα χέρια τους και σήμερα το απόγευμα, στις 6μ.μ. θα κλείσουν την ΠΕΟ Βόλου- Λάρισας, στο συνέβη όπου συνέβη το ατύχημα, δίνοντας έτσι το δικό τους μήνυμα προς την Πολιτεία, που συνεχίζει να κλείνει τα αυτιά της στα αιτήματα τόσο των φορέων, όσο και του κόσμου, για την βελτίωση της ασφάλειας του δρόμου, αλλά και στα πάγια αιτήματα οδηγών, επαγγελματιών και μη, για τη μείωση των τιμών των διοδίων, κάτι που έθεσε και ως θέμα στην συνάντηση που είχε ο Περιφερειάρχης Θεσσαλίας Κ.Αγοραστός με τον Επίτροπο της Ε.Ε. αρμόδιο για θέματα περιφερειακής πολιτικής Γιοχαν Χααν.

Κινητοποίηση ΣΥΡΙΖΑ αύριο στα διόδια Μοσχοχωρίου

Ο ΣΥΡΙΖΑ Μαγνησίας και ο ΣΥΡΙΖΑ Λάρισας, συνδιοργανώνουν κινητοποίηση το Σάββατο 26 Ιουλίου στις 11.30 πμ, στα διόδια Μοσχοχωρίου, για τα μεγάλα προβλήματα στο επαρχιακό οδικό δίκτυο, και την τιμή των διοδίων, και καλούν τους πολίτες να συμμετέχουν σε αυτή.

Ζητούν την κατάργηση των διοδίων γιατί η ελεύθερη και ασφαλής μετακίνηση είναι δικαίωμα.

Η αναχώρηση για τα διόδια Μοσχοχωρίου θα γίνει στις 10.30 πμ από το Δημαρχείο Βόλου.

Τηλέφωνα επικοινωνίας: 24210 35037, 6972201507

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.