Κ. Αγοραστός: «Αν το επιθυμούν οι τοπικές κοινωνίες θα γίνουν τα καταδυτικά πάρκα»

Ειδική συνεδρίαση του Περιφερειακού Συμβουλίου

Τη διεξαγωγή ειδικής συνεδρίασης του περιφερειακού συμβουλίου στο Βόλο με αποκλειστικό αντικείμενο το θέμα των καταδυτικών πάρκων, παρουσία εκπροσώπων των τοπικών κοινωνιών και των δήμων, αποφάσισε ομόφωνα χθες το απόγευμα το περιφερειακό συμβούλιο Θεσσαλίας.

Με αφορμή δε, τις ενστάσεις που διατυπώνονται από αλιευτικούς και άλλους φορείς της Μαγνησίας για το θέμα των καταδυτικών πάρκων, ο περιφερειάρχης Θεσσαλίας προέβη στην ακόλουθη δήλωση: «ο καθημερινός αγώνας που δίνουμε για όλη τη Θεσσαλία σε καμία περίπτωση δεν επιθυμούμε να βρεθεί αντιμέτωπος με τη βούληση των τοπικών κοινωνιών. Για το λόγο αυτό είμαστε ξεκάθαροι ως περιφερειακή αρχή: θα γίνει ότι αποφασίσουν οι τοπικές κοινωνίες. Αν οι τοπικές κοινωνίες θεωρούν συμφέρον ότι πρέπει να γίνουν τα καταδυτικά πάρκα, ας γίνουν. Αν πάλι θεωρούν ότι δεν τους συμφέρει, να μη γίνουν. Εμείς είμαστε με τους ψαράδες και την κοινωνία. Αυτό που προέχει υπέρ πάντων είναι το καλό της Θεσσαλίας.

Όσοι πάλι επιχειρούν με τον λαϊκισμό και την παραπληροφόρηση να διατηρηθούν στην επικαιρότητα, να γνωρίζουν ότι το τέρας του λαϊκισμού δε θα αφήσει κανένα χέρι «αδάγκωτο», ούτε αυτό που το ταΐζει συστηματικά».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.