ΛΑΕ Μαγνησίας: Η Εθνική κυριαρχία δεν παζαρεύεται»

«Την Κυριακή 22/5/16 η μνημονιακή συγκυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑΝΕΛ ολοκλήρωσε το πραξικόπημα και ψήφισε το πολυνομοσχέδιο με τα προαπαιτούμενα των τοκογλύφων δανειστών για την ολοκλήρωση της νέας αξιολόγησης», αναφέρεται σε αανκοίνωση της ΛΑΕ Μαγνησίας.
Όπως αναφέρεται, «ανάμεσα στη λαίλαπα των αντιλαϊκών φοροεισπρακτικών μέτρων, του “κόφτη”, των κόκκινων δανείων κλπ, ξεχωρίζει η Σύμβαση για το ξεπούλημα των 14 κρατικών αεροδρομίων και τη σύσταση του νέου αποικιοκρατικού Υπερταμείου που θα υποθηκεύει τη δημόσια γη και περιουσία της Ελλάδας στους τοκογλύφους καπιταλιστές και τις ξένες πολυεθνικές, ολοκληρώνοντας το ξεπούλημα της χώρας μας.

Η ΛΑΕ Μαγνησίας καταγγέλλει το άνευ όρων ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας που χωρίς ντροπή παρουσιάζεται από τη μνημονιακή συγκυβέρνηση ως “επενδυτική ανάσταση”.

Η ΛΑΕ Μαγνησίας θα υπερασπιστεί με κάθε τρόπο μαζί με τον ελληνικό λαό, το δικαίωμά του να διαχειρίζεται και να προστατεύει τη δημόσια γη και περιουσία του, τα κοινόχρηστα και αναπαλλοτρίωτα αγαθά, τις δημόσιες κοινωφελείς επιχειρήσεις και υποδομές, το ίδιο το φυσικό περιβάλλον.

Η ΛΑΕ Μαγνησίας προειδοποιεί πως δεν θα αργήσει η στιγμή που θα λογοδοτήσουν στη Δικαιοσύνη όσοι ξεπουλούν τη χώρα με πραξικοπηματικό και αντισυνταγματικό τρόπο. Ηδη ξεκίνησαν οι πρώτες ποινικές διώξεις σε βάρος όσων υπουργών ή αναπληρωτών υπογράφουν ΚΥΑ που υλοποιούν τις αποφάσεις του ΤΑΙΠΕΔ και τις εντολές των δανειστών.

Η δημιουργία του νέου αποικιοκρατικού Υπερταμείου δεν πρόκειται να ολοκληρωθεί, γιατί δεν θα το επιτρέψουν οι αγώνες και η κοινή συνείδηση του ελληνικού λαού!!

Όσοι ψήφισαν τις επαίσχυντες διατάξεις του πολυνομοσχεδίου για το ξεπούλημα της δημόσιας περιουσίας της χώρας μας, θα είναι για πάντα, και στη Μαγνησία και παντού, personae non gratae. Χρειάστηκαν αιώνες για ν’ αποκτήσει η χώρα μας εθνική κυριαρχία και ο ελληνικός λαός δεν εννοεί να τους επιτρέψει να την την παραδώσουν για να διατηρήσουν τις καρέκλες τους και μόνο.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.