Νέα ανθρωπιστική αποστολή του «Εσταυρωμένου»

Πραγματοποιήθηκε τη Δευτέρα 21 Μαρτίου μια ακόμη ανθρωπιστική αποστολή από τον Σ. Σ. Κ. Βόλου “Ο ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΣ” και τον Σταθμό Πρώτων Κοινωνικών Βοηθειών της Ι. Μ. Δημητριάδος “ΔΙΑΚΟΝΙΑ”, για την ενίσχυση των δεκάδων απόρων κρατουμένων γυναικών του Καταστήματος Κράτησης Γυναικείων Φυλακών Θήβας.

Όπως αναφέρεται, «ένα φορτηγό της Τοπικής μας Εκκλησίας γεμάτο με αναγκαία είδη ένδυσης και κλινοσκεπάσματα παραδόθηκε στην κοινωνική υπηρεσίας της φυλακής από τους δυο εκπροσώπους του “Ε” και της «Δ» που ταξίδευσαν μέχρι τον Ελαιώνα Θηβών, μεταφέροντας την αγάπη δεκάδων συμπολιτών μας.

Η αποστολή πραγματοποιήθηκε εκτάκτως και μετά από πρωτοβουλία του «ΕΣΤΑΥΡΩΜΕΝΟΥ» που γνωρίζει τις πραγματικές ανάγκες των κρατουμένων. Η Τοπική μας Εκκλησία, διά του «Ε» και της «Δ», πραγματοποιεί συχνές ανθρωπιστικές αποστολές σ’ ολόκληρη την Ελλάδα και ενισχύει τις προσπάθειες των κοινωνικών υπηρεσιών των χώρων κράτησης, των κέντρων φιλοξενίας προσφύγων και μεταναστών, των Φιλοπτώχων Ι. Μητροπόλεων (εντός και εκτός της Πατρίδος μας) και της εξωτερικής ιεραποστολής της Εκκλησίας της Ελλάδος».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.