Νεκρός σε τροχαίο 59χρονος από τη Γλώσσα Σκοπέλου

Την τελευταία του πνοή άφησε στην άσφαλτο, στις 6.15 σήμερα το πρωί, ένας 59χρονος άνδρας, κάτοικος – εν ζωή – Γλώσσας Σκοπέλου, στον επαρχιακό δρόμο προς Σκόπελο.

Όπως ανακοίνωσε η Αστυνομία, ο άτυχος Χρήστος Κουμανιτσιώτης, που οδηγούσε μοτοποδήλατο, στο 27ο χλμ. της εθνικής οδού Σκοπέλου – Λουτρακίου (στο ύψος του Παλιού Κλίματος), βγήκε από την πορεία του, και έπεσε σε περίφραξη, με αποτέλεσμα να πέσει επί τόπου νεκρός. Περαστικ΄ςο οδηγός που αντιλήφθηκε το δυστύχημα ενημέρωσε το Κέντρο Υγείας Σκοπέλου και Αστυνομία, αλλά όταν το ασθενοφόρο έφτασε επί τόπου, ήταν ήδη αργά.

Επειδή στο σημείο του δυστυχήματος δεν βρέθηκε αίμα ή εμφανή σημάδια τραυματισμού, οι πληροφορίες κάνουν λόγο για έμφραγμα του μυοκαρδίου, πριν το ατύχημα, κάτι που όμως θα διευκρινιστεί μετά την ιατροδικαστική εξέταση.

Η σορός του άτυχου 59χρονου, μεταφέρθηκε στο Κέντρο Υγείας Σκοπέλου, και, τις επόμενες ώρες αναμένεται να μεταφερθεί στη Λάρισα για νεκροψία – νεκροτομή. Ο εκλιπών ήταν παντρεμένος και πατέρας δύο αγοριών, που είναι ενήλικοι και παντρεμένοι.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.