Ν. Φορτούνας: Συνέχιση των έργων…

Δεσμεύσεις του επανεκλεγέντος δημάρχου Ν. Πηλίου στη διάρκεια της ορκωμοσίας

Με βασικό στόχο τη συνέχιση των έργων που έχουν ήδη πραγματοποιηθεί στη διάρκεια της θητείας της δημοτικής αρχής τα προηγούμενα τρισήμιση χρόνια θα πορευτεί στη διάρκεια, της νέας πλέον θητείας της, η δημοτική αρχή Νοτίου Πηλίου, όπως ανέφερε χθες στη διάρκεια της ορκωμοσίας του νέου δημοτικού συμβουλίου, καθώς και των συμβούλων των τοπικών και δημοτικών ενοτήτων, ο επανεκλεγείς δήμαρχος κ. Νίκος Φορτούνας.
Στη διάρκεια της ορκωμοσίας που έγινε στο χώρο του ΚΕΓΕ Αργαλαστής, ο κ. Φορτούνας αναφέρθηκε σύμφωνα με πληροφορίες, στην αναγκαιότητα στήριξης των τοπικών κοινωνιών, αλλά και σε ένα πρόγραμμα συνεργασίας, ώστε να προχωρήσουν έργα ανάπτυξης για την περιοχή, με ιδιαίτερη βαρύτητα μάλιστα, να δίνεται στο ΕΣΠΑ.

Η Μαρίνα Χρυσοβελώνη
Στο μεταξύ, σε δήλωσή της η βουλευτής Μαγνησίας των ΑΝΕΛ Μαρίνα Χρυσοβελώνη, τονίζει «εύχομαι ολόψυχα καλή δύναμη-γόνιμη και εποικοδομητική θητεία στη νέα δημοτική αρχή N.Πηλίου και στον επικεφαλής αυτής , επανεκλεγέντα Δήμαρχο, κ.Νικόλαο Φορτούνα. Από πλευράς μου δεσμεύομαι για την συνέχιση της άριστης συνεργασίας που είχαμε, με μοναδικό στόχο την ανάδειξη και επίλυση όλων των θεμάτων που αφορούν το Δήμο Ν.Πηλίου για την καλύτερη διαβίωση των κατοίκων της περιοχής. Τέλος, ευχαριστώ ολόψυχα όλους τους απερχόμενους δημοτικούς και τοπικούς συμβούλους και εύχομαι καλή δύναμη στους νεοεκλεγέντες».

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.