Προγραμματισμός προσλήψεων στο Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού

Με 26 θέματα συζήτησης, συνεδριάζει την ερχόμενη Τετάρτη 1 Απριλίου, στις 7 το απόγευμα το Δημοτικό Συμβούλιο Αλμυρού, που θα προγραμματίσει προσλήψεις προσωπικού Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου και προσωπικού ανταποδοτικού χαρακτήρα, με σχέση εργασίας Ιδιωτικού Δικαίου Ορισμένου Χρόνου, οκτάμηνης διάρκειας, για το έτος 2015.

Το Συμβούλιο αναμένεται να τροποποιήσει τον Οργανισμό Εσωτερικής Υπηρεσίας του Δήμου και θα συζητήσει την κατασκευή υποβρυχίων μουσείων και καταδυτικών πάρκων στο δυτικό Παγασητικό.

Σύμφωνα με την ημερήσια διάταξη, θα γίνει ανάκληση της παραχώρησης στο Γ΄ Λιμενικό Τμήμα Αμαλιάπολης της χρήσης χώρων του Δημοτικού κτιρίου στην Τ.Κ. Αμαλιάπολης, θα καθοριστεί το εξωτερικό διακριτικό χρώμα για τα ταξί του Δήμου Αλμυρού και θα εγκριθεί η άδεια διέλευσης ευρυζωνικού δικτύου.

Ακόμη, θα συζητηθεί η προγραμματική σύμβαση μεταξύ του Δήμου Αλμυρού και της Κοινωνικής Συνεταιριστικής Επιχείρησης Βόλου «Ελπί-ζω» για τη ναυαγοσωστική κάλυψη της παραλίας Αλμυρού, ενώ θα γίνει συζήτηση και λήψη απόφασης επί αιτημάτων εγκατάστασης μονάδων παραγωγής ηλεκτρικής ενέργειας από βιομάζα.

Τέλος, θα ληφθεί κανονιστική απόφαση για τον τρόπο διάθεσης και χρήσης των χώρων της ετήσιας εμποροπανήγυρης Αλμυρού και τον καθορισμό σχετικού τέλους και θα γίνει παράταση πίνακα υλοτομίας έτους 2015 του δημοτικού δάσους της Τ.Κ. Κοκκωτών.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.