«Στάχτη» 3000 δέματα ζωοτροφής από πυρκαγιά

«Στάχτη» έγιναν 3000 δέματα ζωοτροφών, από πυρκαγιά που ξέσπασε, από άγνωστη αιτία σε κτηνοτροφική μονάδα, πάνω από τη Ν. Αγχίαλο και στη διαδρομή προς Σέσκλο, που τέθηκε υπό μερικό έλεγχο στις 8 το βράδυ.

Η Πυροσβεστική Υπηρεσία ενημερώθηκε για πυρκαγιά στο μαντρί, που είχε πρόβατα αλλά δεν κινδύνεψαν, σε αποθηκευτικό χώρο ζωοτροφών και επί τόπου πήγαν έξι οχήματα με 13 πυροσβέστες, που με επικεφαλής τον διοικητή αντιπύραρχο Χαράλαμπο Πόζογλου, ρίχτηκαν στη «μάχη» με τις φλόγες. Στο έργο της κατάσβεσης ρίχτηκαν και δύο JCB του Δήμου Βόλου.

Δυστυχώς, όμως, ο χώρος αποθήκευσης των ζωοτροφών έγινε παρανάλωμα του πυρός, με αποτέλεσμα να γίνουν «στάχτη» 2000 δέματα άχυρου και 1000 δέματα τριφυλλιού, που προοριζόταν ως τροφή για τα πρόβατα της κτηνοτροφικής μονάδας, ενόψει του χειμώνα.

Από την πυρκαγιά προκλήθηκαν ζημιές και σε άλλα σημεία της κτηνοτροφικής μονάδας, αλλά, ευτυχώς, δεν κινδύνεψαν τα πρόβατα. Αυτή την ώρα η πυρκαγιά βρίσκεται υπό μερικό έλεγχο, αλλά επί τόπου μένει ένα όχημα της Πυροσβεστικής, καθώς υπάρχει κίνδυνος αναζωπύρωσης.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.