Συνδύασαν την εκδρομή με τον πολιτισμό

Εξορμήσεις μελών των «Vespa Club»

Την περασμένη Κυριακή 28 Σεπτεμβρίου διοργανώθηκε από τα Vespa Club τριών πόλεων επίσκεψη στο Μουσείο Θαλάσσης στο Αχίλλειο Μαγνησίας.

Συμμετείχαν οι λέσχες του Βόλου, της Λάρισας και της Λαμίας με σημείο συγκέντρωσης και ανασυγκρότησης την κεντρική πλατεία του Αλμυρού και με σύμμαχο τον καλό φθινοπωρινό καιρό. Τα πληρώματα που ακολούθησαν έφθασαν τα τριάντα!

Όπως αναφέρεται σε ανακοίνωση, «οι υπεύθυνοι του Μουσείου μας ξενάγησαν ακούραστα επί μιάμιση στο μικρό αλλά τόσο όμορφο αυτό Μουσείο στο γραφικό χωριό του Παγασητικού. Πραγματικά, οι θησαυροί του μουσείου Θαλάσσης είναι πολλοί και αξίζουν στο ακέραιο την επίσκεψη. Τους ευχαριστούμε από καρδιάς.
Η διοργάνωση έγινε από το Vespa Club Βόλου ως του πλέον αρμόδιου λόγω σχέσεων μελών με την περιοχή, και κατέληξε, φυσιολογικά, σε παραλιακή ταβέρνα.

Το Vespa Club Βόλου επιδιώκει πάντα να συνδυάζει τις εκδρομές του με επισκέψεις συνδυάζοντας βόλτα και γνωριμία με τον πολιτισμό της περιοχής μας. Σε αυτή τη λογική ήταν και οι προηγούμενες εξορμήσεις που έγιναν στα Κανάλια με το Μουσείο Λιμναίου Πολιτισμού, στο Νεοχώρι με το μοναστήρι της Παναγίας Πλάκας και άλλες που θα ακολουθήσουν. Το V.C. Βόλου είναι λέσχη μέλος της Ελληνικής Ομοσπονδίας Οχημάτων Εποχής και η έδρα του Σέφελ-Πλάτωνος στο Βόλο είναι ανοιχτή κάθε Δευτέρα μετά τις 9 το βράδυ. (Δε χρειάζεται να πούμε ότι οδηγούμε πάντα φορώντας κράνος!»).

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.