«Φαρσοκωμωδία με πρωταγωνιστή τον Δήμαρχο, το χθεσινό Δ.Σ στο δήμο Ρ. Φεραίου»

Επικριτικός για τα τεκταινόμενα ο επικεφαλής της μείζονος μειοψηφίας Χαρ. Πάσχος

«Κωμικοτραγικές καταστάσεις ζήσαμε στο χθεσινό Δ.Σ. με τον κ. δήμαρχο πρωταγωνιστική φιγούρα σε μια παράσταση επιβεβαίωσης της ανυπαρξίας του και της αδυναμίας του να έχει τον έλεγχο της δημοτικής του ομάδος», αναφέρει σε ανακοίνωση που υπογράφει για τη μείζονα μειοψηφία, ο επικεφαλής της κ. Χαρ. Πάσχος.
Όπως τονίζει, «αφού ξεκίνησε με επίθεση προς τον παρευρισκόμενο δημοσιογράφο τοπικής εφημερίδας που ήλθε να καλύψει το Δ.Σ. ,στη συνέχεια έδειξε απορημένος με την μεγάλη παρουσία συνδημοτών μας στην αίθουσα του Δ.Σ. προφασιζόμενος ότι δεν γνώριζε την αιτία. Προηγουμένως όμως είχε φροντίσει να δώσει εντολή στον πρόεδρο του Δ.Σ. να τοποθετήσει το επίμαχο θέμα του μπαζώματος των ρεμάτων που εμείς είχαμε θέσει, στην 28η θέση ,σε σύνολο τριάντα θεμάτων!!! Τη σειρά της επίπληξης για δήθεν επιλεκτική επίσκεψη, είχαν κατόπιν το συνεργείο του ΑSTRA TV καθώς και το Μagnesianews! Κατόπιν χρησιμοποιώντας αστείες προφάσεις και αναφορές σε ανύπαρκτα θέματα προσπαθούσε να κωλυσιεργήσει προκειμένου να αναγκασθούν να αποχωρήσουν τόσο τα ΜΜΕ όσο και αρκετοί πολίτες! Και οι μάσκες έπεσαν όταν ζητήθηκε από μας να προταθεί το 28ο θέμα από το προεδρείο ,ώστε να μην ταλαιπωρούνται άλλο οι εκπρόσωποι των ΜΜΕ που για τρεις ώρες άκουγαν αερολογίες και ιστορίες απείρου κάλλους! Η αναμενόμενη για μας αντίδρασή του ήταν φυσικά, η λυσσαλέα άρνηση. Είναι προς τιμήν τους όμως των κ.κ. Παρσά και Κουραβέλα της ομάδος πλειοψηφίας που ψήφισαν υπέρ της πρότασής μας δείχνοντας πως δεν είχαν κάτι να φοβηθούν ή να κρύψουν, κάτι που το δήλωσαν άλλωστε ευθαρσώς καταδικάζοντας την συμπεριφορά του κ. Κορώνα όλους αυτούς τους μήνες με την ανάληψη των καθηκόντων της νέας δημοτικής αρχής. Μάλιστα πρόσθεσαν ότι είναι πρόθυμοι να καταθέσουν στον εισαγγελέα, αν τους ζητηθεί, όλα τα στοιχεία που έχουν στη διάθεσή τους για την ως τώρα, παραβατική συμπεριφορά του κ. Κορώνα.
Φτάνοντας τελικά στο επίμαχο θέμα, στις 12.30 τη νύχτα, οι ηρωικοί συμπολίτες που ξενυχτούσαν μαζί μας μέχρι εκείνη την ώρα, αποζημιώθηκαν με ένα κωμικό σόου του κ. δημάρχου που προσπαθούσε να αποφύγει να πάρει θέση για την παράνομη ενέργεια του δημοτικού συμβούλου που ο ίδιος συγκάλυπτε για τέσσερις μέρες, λέγοντας ιστορίες για ‘’παπάδες, λαγούς και πετραχείλια΄΄!!! Ας βγάλουν οι πολίτες τα συμπεράσματά τους…
Εμείς κλείνουμε με το υπ.αριθ.3291/16-4-2015 που απέστειλε προς τον δημ. Σύμβουλο κ. Κορώνα Ιωάννη, η Προϊσταμένη Διεύθυνσης των Τεχνικών Υπηρεσιών, Περιβάλλοντος και Πολεοδομίας του Δήμου, κα Κατσιούρα Αποστολία: «Πληροφορηθήκαμε σήμερα στην υπηρεσία μας, ότι στις 14-4-2015, με εντολή σας, υπήρξε παρέμβαση χωματουργικής φύσεως με μηχανήματα του Δήμου, σε δημοτική έκταση( εδώ καταβλήθηκε ιδιαίτερη προσπάθεια να βαπτιστεί το ρέμα, δημοτική έκταση), στη θέση Καπνοτόπια Αγίου Γεωργίου. Επειδή ποτέ η υπηρεσία μας δεν έδωσε εντολή για την διενέργεια οποιασδήποτε φύσης εργασίας, σας καλούμε να αποκαταστήσετε άμεσα τα πράγματα στην προτέρα κατάσταση, με δικές σας δαπάνες.»

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.