Αλβανός ο δράστης ληστείας στον Αλμυρό το 2014

Εξιχνιάστηκε, ύστερα από μεθοδική και εμπεριστατωμένη έρευνα της Υποδιεύθυνσης Ασφάλειας Βόλου, μία περίπτωση ληστείας σε βάρος ηλικιωμένων, που έγινε τον Δεκέμβριο του 2014 στον Αλμυρό και ταυτοποιήθηκε ως ένας από τους δράστες ένας 40χρονος αλλοδαπός, υπήκοος Αλβανίας, σε βάρος του οποίου σχηματίστηκε δικογραφία.

Όπως προέκυψε από την πρόοδο της αστυνομικής έρευνας, το πρωί της 21-12-2014, ο 40χρονος μαζί με άλλους δύο άγνωστους μέχρι στιγμής συνεργούς του, έχοντας καλυμμένα τα χαρακτηριστικά τους, μπήκαν από ανοιχτή είσοδο στο σπίτι 86χρονου Έλληνα και της 82χρονης συζύγου του και με τη χρήση σωματικής βίας έκλεψαν από τους χώρους του σπιτιού το συνολικό χρηματικό ποσό χιλίων διακοσίων 1.700 €.

Μάλιστα, κατά τη διαφυγή τους, οι δράστες έκλεψαν το σταθμευμένο έξω από το σπίτι Ι.Χ. Επιβατικό αυτοκίνητο, ιδιοκτησίας του 86χρονου, το οποίο το πρωί της 29-12-2014 βρέθηκε από αστυνομικούς της προαναφερόμενης Υπηρεσίας στην πόλη του Βόλου.
Από το αυτοκίνητο οι αστυνομικό έλαβαν δείγμα DNA, τα αποτελέσματα του οποίου γνωστοποιήθηκαν σήμερα και ταυτοποιήθηκε ο δράστης.

Η σχηματισθείσα δικογραφία θα υποβληθεί στον Εισαγγελέα Πλημμελειοδικών Βόλου, ενώ το προανακριτικό έργο συνεχίζεται από την Υποδιεύθυνση Ασφάλειας.

Εγγραφείτε στην ομάδα Magnesianews στο Viber για να λαμβάνετε ενημερώσεις.
Ακολουθήστε τη ροή Magnesianews στο Google News και μείνετε σε επαφή με ότι συμβαίνει.